Cevap: Ertugral'ın Maç Sonu Açıklamaları
şimdiye kadar hep hocadan yana oldum. ilk yarı tamam. hocanın bir kabakati yok dedik. takımı o oluşturmadı o çalıştırmadı takımı tanımıyor dedik eyvallah. ikinci yarı transfer yapılsıın dedik yapıldı sanırım hocanın dedikleri alındı. şimdi mazeret olmaz kardeşim. takım çok kötü. sen sahanda maç alamıyorsan ligden düşersin kardeşim. bu kadar insana yazık edersin kardeşim.ben artık hocanın iyi oynadık rakip takım çok iyiydi söylemlerinden rahatsız oluyorum. iyi oynadınsa neden yenemedin. sen gol at kardeşim neden bu takım iyi çalışmıyor. neden bu takıma kamp yaptırmıyorsun. yahu tehlikedeyiz anlamıyormusuz hoca durumumuz iyi değil. düşme hattındayız. kafanız buna bassın. bu takımı iyi çalıştırmıuyorsun. bu bir şaka değil. düşerseniz bir daha çıkamazsınız. bunuda bilin. düştüğünüz yer cadı kazanı gibi. orafa aff yok. amatör kümeye kadar gidersiniz. bunada hakkınız yok. takımı adam gibi çalıştırınız lütfen. sizin futbol bilginize güvendik. futbolun profesörü dedik. acemi çaylaklar bile sizin gibi futbol oynatmıyor. gidişat iyi değil aklınızı başınıza alın.