Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Çalışmalar başladı
Alt 10.03.2010, 22:02   #49
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1459 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Çalışmalar başladı

Kusura bakmayın ama arkadaşlar benim pek umudum kalmadı. Bunu oyun olarak söylüyorum. Ama şansımız yaver gider o başka. Çünkü karşımızda bir Diyarbakır gerçeği var vede alacağımız bir Ankara puanı... Tahminime göre artık baraj 40 puan değil 37-38 civarı olacak. Bize kjalıyor 3 galibiyet ve ekstra bir galibiyetalmamız gerekiyor... İçerde Gençlerbirliği, GS, KAsımpaşa ve Ankaragücü ile oynayacağız. GS yi hadi geçtim. Şu şartlarda ve şu oyunla yenmemiz imkansız... diğer 3 maçı mutlak suretle cezasız ve sakatsız oynayarak almamız gerekiyor. Bu arada ankaragücü maçımız son maç. Dua ediyorumki Ankaragücü kümede kalsın yoksa son maçımız ölüm kalım maçı olacak... Gelelim deplasman maçlarına. Görüldüğü gibi uşaklar hazırlanıyor Antalya ya gidiyoruz, Gaziantep, Kayseri, Beşiktaş, Eskişehire gideceğiz. Gördüğünüz gibi ekstra alabileceğimiz galibiyet dediğimiz takımlar çok ama çok zor. Hem bize ters gelen takımlar hemde bu sene çok kuvvetliler. Antep ve Eskişehir ters geliyor. BJK imkansız, bir tek kala kala KAyseri kalıyorki eğer Avrupa iddaası devam ederse yandıkki ne yandık.. Görüldüğü üzere arkadaşlar İstanbul Belediye mağlubiyeti başımıza ne işler açtı gördünüzmü...
Şimdide Diyarbakıra bakalım Bu sefer ne demek istediğim çok açıkca anlanacaktır. Antalya, Antep, Kayseri, BJK ve Eskişehirle içerde oynayacaklarki bu maçlardan en az 2-3 galibiyet çıkarmaları çok kuvvetli bir ihtimal. Ki sahaları kapansa bile... Dışarda ise Belediye, GS, KAsımpaşa ile oynayacaklar en önemlisi ise Ankaraspor ile Deplasmanda 3 puan alacaklar. Görüyorsunuzki fikstürleri bizden çok iyi...

Arkadaşlar kimse kimseyi kandırmasın. En başta arkadaşlar bazı tesbitlerde bulunmuşlar. Sanki bunlar bilerek oynamıyor gibi söylemlerde bulunmuşlar inanınki sanki durum öyle...
Şimdi Diyarbakırı geçipde Manisaya çeviriyoruz ibreyi. Kısaca onların fikstürü ise gerçekten çok kötü. Ama Ankara dan onlarda 3 puan alacaklar. Şimdi dua edip Diyarbakırı değil, Manisayı takip etmemiz gerekiyor. Ne demek istediğim ilerde anlaşılacak. Yeterki Şu futbolumuzu düzeltelim. Ama kusura bakmasın arkadaşlar benim umudum çok az.

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda adres58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...