Alıntı:
yigido yakup Nickli Üyeden Alıntı
utanma sirasi diyorsunuzda futbolcular utansa ne olurki adamlar kendi baslarina fazla emek verip dahah fazla strese girince hayrettin gibi patliyor seyircinin herkesinönünde kaliyor suna inanin takimdaki bu gidisten hic bie futbolcu gidisatdan ememnun degil ama isyan edecek firsati bile bulamiyorlar.
sivasspor düzelir ama sahada isyan edecek takimi isyana tesvik edecek futbolcuyla düzelir.
muhsin hoca isyan topcusu agbetuyu neden oynatmiyor adam isyan ediyor vede onun isyani sayesinde bazi oyuncular dahada atesleniyordu peki nerde agbetu?
bizim su acik secik ortada bizi hoca adi altinda hocasiz ve her zaman topal bir takim olarak sahaya cikiyoruz sonucuda böyle
simdi hoca bütün oyunculari futbola küstürdü buna inanin egerki bir futbolcu hocasinda bir marifet görmüyor oyuncu biseyleri yapmaya ugrasiyorda hocasi onlarin farkinda degilse o oyuncu artik sahada sadece bedenen olur ama ruhen olmaz cückü günümüz futbolculari görünen muhsin hocadan iyi futbolu ve takimi tanimaktalar
sen traktör söförüne uzay mekiyi teslim edersen önceki senelerde seni ucuran astronatlar ekibi artik ucamaz cünkü baslarindaki bir traktör soförü
|
eyvallah kardeşim aynı şeyleri yazacaktım sen çok yaşa önce davranmışsın... muhsin ertğral sadece adına hürmetim var valla yoksa hocalığı beş para etmez... kulüp kaç para veriyor acaba

ya kim ne bekliyorki adamdan valla kimse bişey beklemesin... ona verdikleri imkanı bana versinler bende bu kadar kötü oynatırım takımı zaten... başkan kendi itiraf etmedimi zaten google den buldum hocayı diye... internetle haşır neşir olan arkadaşlar sizden ricam google yi biraz kurcalayında daha iyi bir teknik traktör için başkana yardımcı olun:((