Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: [İSTİFA]- Muhsin ERTUĞRAL
Alt 14.03.2010, 16:40   #60
85200258
YASAKLI ÜYE

134 Mesajına 330 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 85200258 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: [İSTİFA]- Muhsin ERTUĞRAL

Alıntı:
yıldız beldesi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ben diyorum ki sadece sıkı çalışsın yoksa bıraksın
ama adamın hakkını da yemeyin geldiğinde puanımız 8 maçta 4 idi (8. hafta sivas 2-0 antalya) . 17 maçtır takımın başında ve bu maçlarda aldığı puan 20

bülent uygun 8 maç 4 puan
muhsin ertuğral 17 maç 20 puan

yanlış anlaşılmasın bülent uyguna kötü antrenör demiyorum öyle olsaydı 2 senedir şampiyonluğa oynamazdık SİVASA EMEĞİ GEÇENLERİN EMEĞİNE SAĞLIK
Dostum o dedigini bende diyorum haftalardır. Bu kadro sırf muhsin ertugral işi degil. artı bu futbolcuların ruhsuzlukları da hoca işi degil. Hoca faktörünün futbolda %20 oldugunu düşünüyorum. Yav bu kadar ruhsuz kansız top oynayan adamların hiç mi suçu yok. Diyelim yolladık hocayı kim gelsin diyelim ziya doganı getirdin ya o kalitede başka bi hoca. Ne verecek takıma bana biri izah etsin anlıyım. Bir muhsin hocaya tazminat verirsin seneye bakarsın o da olmadı birde ona tazminat ver. Dostum kadro yenilenmeli hala diyorum Mehmet yıldız da dahil tüm kadroyu revizyona sokacaksın. He bana takımda birini tut deseler ermanı tutarım. İstanbul belediyeden beri takip ettigim futbolunu çok begenerek izledigim biriydi. Ama inanın su takıma messi yi koysanız kaybolur gider.
85200258 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır