Tekil Mesaj Gösterimi
Kümedemi Takimin in sahaya Kurtar Takimini?
Alt 17.03.2010, 17:23   #1
Ensar
Yiğido

Ensar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

71 Mesajına 115 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 725 Ensar FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Kümedemi Takimin in sahaya Kurtar Takimini?

Futbol federasyonu resmen Diyarbakirspora Prim vermeye Calisiyor. Düsününki herhangi bir takim kümede kalmaya gidiyor son care in sahaya takimini kurtar yani nedenmi Diyarbakira istanbulspor macinida aynen Bursaspor kararini uygulanmazsa Türkiyede bir cifte standarta yol acacak buda resmen bir prim yada ,Düsen Takimin Taraftarini ateslemek. Onda oldu bizdede olsun neden biz Düsecegiz ? yani taraftari bir yöne hedeflendirmek bizdede ayni karar baska bir örnegini istemiyoruz der gibi tesvik primi Fanatik gruplara. Bunu TFF,uyguladigi anda Süper Ligde Hepsine uygulamasi gerektigine inaniyorum. Birde bugünlerde Tv,lerde spor programlarinda yani Bütün kanallarda Diyarbakirli oldularki sanki onlarin özel yöresel bölge TV,leri gibi karar aliyorlar diger Takimlari yani Altdaki olanlari kastediyorum Bu ülkenin takimi olarak görmeme gibi bir Körbaharlilik baslattilar ve agzi acilan konusmaya basladi spor yazalarini ve siyasileri burdan kiniyorum resmen TFF,yonunu etkiliyorlar birakin herkes isini yaparsa hersey daha iyi olur.
Ensar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda Ensar'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...