Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Ertuğral gözyaşlarıyla veda etti
Alt 22.03.2010, 18:57   #48
A.Turan Korkmaz
Usta Yiğido

A.Turan Korkmaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

777 Mesajına 1.838 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 744 A.Turan Korkmaz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Ertuğral gözyaşlarıyla veda etti

[QUOTE=balmandol;620019]Sevgili arkadaşlar BİR FUTBOLCU TOPLULUĞU TEKNİK DİREKTÖRÜNÜ BÖYLE YER İŞTE.Kimseye iyi insan yaramaz.
Futbolcular yedi MUHSİN ERTUĞRAL'I.Bakalım onların akibeti ne olacak.Sevgili yönetem kurulu sizde bu futbolcuları bal gibi biliyorsunuz,tesbitleriniz var lütfen bu iş böyle kalmasın.O serbest atışlarda,kornerlerde topa koşarak değilde YÜRÜYEREK GİDEN BU FUTBOLCU BOZUNTULARININ DERSİNİDE SİZE BIRAKIYORUZ.
GÜLE GÜLE MUHSİN HOCA YOLUN AÇIK OLSUN.[/QUOTE

Takımın 1-0 kazandığımız Manisa maçında sezonun en kötü oyununu ortaya koyduğunu yazmıştım. Orada Sivasspor dibe vurmuştu.Orada bırakmalıydı Muhsin Ertuğral. İstifa etmekte geç kaldı. Bursa, Belediye ve Antalya maçlarını yeni hoca ile oynardık hiç değilse.
Futbolcuların teknik direktörü yediği doğru ama Muhsin Ertuğralın da akılalmaz hataları oldu. 20 maç takım dandun oynadı, göz yumdu. Sistem kuramadı, ne hücum ne savunma ne orta saha olmadı. Biz taraftarların da hatası kötü futbola rağmen hocayı hala desteklemek oldu.Ben bile Manisa maçında dibe vurduk derken bile hala hoca değişikliğinin en son düşünülmesi gerektiğini, takıma zarar vereceğini yazmıştım. Takımı düşünerek herşeye rağmen Muhsin hocayla devam diyordum ama o kadar hata yaptı ki.
Futbolcuların dersini sezon bitiminde transferleri geldiğinde vereceğiz. Orada görecekler hanyayı konyayı. Bankasya yolculuğu nasılmış bakalım.
A.Turan Korkmaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda A.Turan Korkmaz'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...