Cevap: Ertuğral gözyaşlarıyla veda etti
muhsin hocanın futbol kariyerine yada futbol bilgisine hiç bir kimsenin diyeceği bişey yok. eleştremezde ama maya tutmadı tutabilirdi ama futbolda bu her zaman vardır. futbolcu hocayı istemedimi oynamaz hata yapar ve en sonunda hocayı gönderir. futbolcu sıkıya gelmez. taviz vermez. bilerek hata yapar. hoca taviz vermezse futbolcu hoca gidene kadar direnir en sonunda iş tehlike arzederse hoca gönderilir. sivastada öyle oldu.muhsin hocada onurlu bir duruşla istifa etti. gitmeyebilirdi. tazminatını alabilirdi. ama yapmadı. çok beğendiğim halde ben bile hocaya istifa et dedim. çünkü başka bir yolu yoktu. hala svassporda oynayan futbolculardan bülent uygundan emir aldıklarını sivaslılar biliyor.muhsin hocanın başarısız olması için futbolcular elbirliğiyle çalıştılar. ve oldu. inşallah bu yıl ligde kalırız ve bülent uygunun kalıntılarınıda temizleriz. yoksa hiç bir hoca çalışamayacak. güle güle muhsin ertuğral hocam sana istifa et dedim nolur beni bağışla ama yapacak başka şey yoktu. allah yolunu açık etsin onurlu insan.