Cevap: Ertuğral gözyaşlarıyla veda etti
sayın muhsin ertuğral hocam.
çok iyi bir hoca olduğunu biliyorum. kariyerlerinide biliyorum. ama ne yazıkki futbolcularla bir uyum olmadı aranızda. futbolcular sizi istemedi. futbolcu bunu düşme pahasına da olsa yapıyor ne yazıkki. senin söylediklerinin tam tersini yaptıklarını biliyorum. senin dediğin gibi oynasalar şu anda düşme potasında başkaları olacaktı biliyorum.dışardan sabote edildiğinizide biliyorum. ama sizin fazla yıpranmamamız ve kariyerinizin daha fazla yara aşlmaması için istifa en gerekli çözümdü. futbolda bu oluyor. sizin gibi çok kaliteli insanlar bazen çok ucuz bir şekilde harcanabiliyor. ben sizden çok umutluydum ve sizi çok istedim. ama futbolcu faktörünü hiç hesaba katmamıştık. sana bundan sonraki hayatında başarılar ve mutluluklar diliyorum onurlu insan. sivasta herkesin seni çok sevdiğine sana saygı duyduğuna bütün kalbinle inanabilirsin.allah yolunu açık atsin. cebabı hak yar ve yardımcın olsun....