Cevap: Mesut Bakkal Sivas'a geliyor
Yorumlarının hepsini okudum.. Yeni hoca yeni umutlar demek.. Olaya pozitif bakmaktan başka ne yapabilirizki.. Bende Hikmet Karaman'ın gelmesini isteyenlerdedim.. Ama bu saatten sonra sadece sabırla bekleyip göreceğiz.. Biz bir Milli Piayngo Bileti aldığımız düşünelim.. Çeyrek bilet, yani Mesut BAKKAL... Umarım çeyrek biletle milyarder oluruz..!!! ve ligde kalırız..
Aslına bakılırsa, Mesut Hoca'nın başlangıçtaki kariyeri gayet etkileyici idi.. Gençlerbirliği'nin başında 2007 yılında yaptığı başarılarda ortada idi. İlhan Cavcav ile yaşamış olduğu anlaşmazlıklarını biliyoruz.. Sonraki denemelerde yinede gittiği takımlara pozitif futbol oynatmaya çalışan, göze hoş futbolu tercih eden yeni nesil teknik adamlarından.. Umarım her kan değişikliğinin rüzgarıyla ve kendininde bu ligdeki tecrübeleriyle bu ligte kalırız.. Tek temennimiz buu.. bize düşen sabır etmek ve beklemekk.. Ama iyi düşünelimi iyi şeyler gelsin başımıza.. Yeise düşmemize gerek yok.. Daha ligde oynacacak 7 maç ve alınacak 21 puan var.. Sabır ve destek diyorum... Takım düzelecek, buna inancım tamm.. İnanmayanlarda olabilir ama.. İnanmak başarmanın yarsısıdır.. hatdi yiğidolar son dakikaya kadar sabır ve destekkk....
|