Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Gaziantep'te olay çıktı!
Alt 28.03.2010, 17:10   #12
sinyor
Acemi Yiğido
 
Üyelik Tarihi: 29.11.2009
Mesajlar: 106
Thanks: 0
13 Mesajına 17 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 624 sinyor FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Gaziantep'te olay çıktı!

Alıntı:
58MUAMMER58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
HİÇ ŞAŞIRMADIM,TFF.DİYARBAKIRSPORA ,AĞIR CEZALAR VERSEYDİ BÖYLE OLMAZDI ,TARAFTARLARIMIZA BİRŞEY OLMADIĞINA SEVİNDİM,İŞTE MİLLETİN ADAMLIĞI,DELİKANLILIĞI BUKADAR,SİVAS.TA BÖYLE BİRŞEY YOK,20 KİŞİNİN ÜSTÜNE 200 KİŞİ SALDIRIYOR.SPORLA KARDEŞLİKLE HİÇ ALAKASI YOK,SANKİ ŞAMPİYONLUK KAÇIRIYORLAR,YILLARDIR BU LİGDE BJK NİN METRESİ OLAN ADI HERSEZON ŞİKEYLE ANILAN ,5.
LİKTEN BAŞKA BAŞARISI OLMAYAN TAKIMIN TARAFTARI BUKADAR OLUR ŞİDDETLE KINIYORUM TFF.NİN AKLINI BAŞINA ALMASINI DİLİYORUM,YAKINDA STADLARDAN ÖLÜ ÇIKARSA TEK SORUMLUSU AKP NİN SPOR MÜDÜRÜ MURAT ÖZGENERDİR, BU EŞKİYALARA, HAYDUTLARA, TÜRKLÜKTEN.ADAMLIKTAN NASİBİNİ ALAMAMIŞ KİŞİLERE İBRETLİK CEZA VERİLMESİNİ DİLİYORUM.

karde arkadasla konustum gaziantep cok iyi karsılamıs bizimkileri. maç içinde de en ufak bir hareketleri veya kötü tezahüratları olmamıs. 90 + 5 te gol gelince hakem birde tekrrlatınca sinirlenmişler onun gazıyla ortalık karısmıs. Genclik27 grubu mu ne varmıs olar dan 200 kişi atlamıs sahaya. Diger antepliler zaten genclik27 yi sevmiyormus.
Neyse bosverelim 1 puanın keyfini cıkaralım
sinyor isimli Üye şimdilik offline Konumundadır