Tekil Mesaj Gösterimi
Diyarbakır G.Antep-Sivas maçı için inceleme istiyo
Alt 29.03.2010, 13:26   #2
kizilok
Acemi Yiğido
 
kizilok - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Mesajlar: 160
Thanks: 2
18 Mesajına 30 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kizilok isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Diyarbakır G.Antep-Sivas maçı için inceleme istiyo

Diyarbakır inceleme istiyor!
Diyarbakırspor yönetimi, Gaziantepspor-Sivasspor maçında hakem Kamil Abitoğlu'nun, Sivasspor lehinde yanlı kararlar verdiği öne sürerek, maçın incelenmesi için Türkiye Futbol Federasyonu'na başvuruda bulunmayı kararlaştırdı.
Diyarbakırspor Basın Sözcüsü Suat Önen AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin başından bu yana son 2 maç hariç hakem hataları nedeniyle en az 7-8 puanlarının ellerinden alındığını iddia ederek, Bursaspor, İStanbul Büyükşehir Belediyesi, Antalyaspor ve Gaziantepspor maçlarının hakem hataları nedeniyle puan kaybettikleri maçlar arasında yer aldığını söyledi.

Hakem hataları olmasını normal olarak kabul ettiklerini ancak hataların hep aleyhlerinde olmasının kendilerine başka şeyler düşündürdüğünü ifade eden Önen, şöyle konuştu:

''Sesli düşündük mü ceza alıyoruz, sessiz kalınca haksızlıklar devam ediyor. Geçen hafta rakiplerimizden Sivasspor başkanı ve yönetiminin hafta boyunca yaptığı, bizim hükmen mağlup olmamız ve tescil edilen maçlarla ilgili itirazları ki biz de itiraz ediyoruz. Verilen cezaların hak etmediğimiz cezalar olduğunu düşünüyoruz.

Federasyona feryat ve figanlarına nasıl cevap alacağını beklerken, maalesef Sivasspor hafta sonu Gaziantep'teki maçta hakem tarafından 1 puanla mükafatlandırıldı. Gösterilmeyen kartlar, verilen ofsayt gol ve verilmeyen penaltı, uzatmanın uzatmasında ceza sahası üzerinde yaratılan faul atışı sonrası sağlanan gol. Bu maç ile ilgili MHK'ye ve TFF'ye şikayette bulunuyoruz. Bu maçın incelenmesini istiyoruz.

Federasyona resmi başvurumuzu yapacağız. Yetkililerin bu duruma sesiz kalmayacağını düşünüyoruz. Bu kadar mağdur edildikten sonra ligde son haftalara girilirken yaşanan haksız rekabet ligimizin kalitesini düşürmekte ve inancımızı azaltmaktadır.''



29.03.2010
Kaynak : AA
kizilok isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla