Alıntı:
85200258 Nickli Üyeden Alıntı
siz siyasetciyseniz sporla alakanız yoksa adama sormazlar mı neden sizin partinizin ve mualefetin liderleri çıkıp diyarbakır düşürülmesin die sporun içine girdi? askeriye bile olaya müdahil oldu.. Transfer dönemi hataları olabilri. onların hepsi hatadır. ama bu hata degil haksızlıkdır. kuralları uygulayamamaktır. uygulayamacagın kuralı neden cıkarıyosun diye adama sormazlar mı? siz bundan sonra Sivası unutun. burdan oy almayı unutun. akp ye oy vermis biri olarak acıkca söylüyorum akp ve muhalefet dahil benim oy verecegim bi parti yok. Diyarbakırda istiklal marşımız ıslıklanmıs. kendini türklügün lideri gören mhp cıkmıs diyarbakır ligde kalsın diyor. kimse gazel okumasın.. siz kac yıldır ankaradasınız ne yaptınız sivas için sivastaki fabrikalar kapanırkenne yaptınız? siz oraya piknik yapmaya gitmişiniz. keske o kadar uzaklaşmasaydınız sivasta bol sayıda mera var burada otlardınız ne olacak ki? bari yer işgal etmeyin orda..
|
arkadasım goruslerıne aynen katılıyorum hani la stadımız o basbakan soz vermeyı bılıyodu 35 bin kisilk stadum dıye ne oldu yalan oldu akp artık haddini aştı bu millet sizi nasıl cıkarttıysa oylede indirmesını bilir