Cevap: Uzun'dan Sivasspor'u Kızdıracak Sözler
ben gurbette yaşayan bir sivaslıyım. sayın vali,sayın yazıcıoğlu,sayın şener gitti sivas bitti.sayın valinin gitmesinin ardından herşey daha çabuklaştı dikimevi vs..sıra geldi mecnun beye son kale o onuda yedimmi işlem tamam, admlar resmen sivastan intikam alıyorlar anlamıyormusunuz.sayın şener gitti diye.bence birdahaki seçimlerde takım tutar gibi parti tutmadan genelbaşkanın deyil halkın adayını destekleyin ve adayda liyakatlı kültürlü yaptığı işin bilincinde temsil ettiği toplumun hakları yenildiğinde gerekirse istifayı göze alacak genelbaşkanın deyil seçmeninin gözüne bakacak adam gibi adam seçin.ayrıcada sizin neden milletvekillerinden beklentiniz var anlamadım onları siz isteyerekmi seçtinizki genelbaşkanları istedi dolayısıyla o ne derse emir telakki ederler amerikanın ıraka girmesinde türkiyeyi kullanmasına izin vermeyen eski millet vekilleri nerde söylesenize bana durum bu kadar açık sivası sizden başka kimse düşünmez sizin yapacağınız örgütlenmek tek yumruk olmak arayan deyil aranan olmak bireysel güç aptalların toplumsal güç entellektüellerin işidir.sayın mecnun odyakmaz başta olmak üzere onun nezdinde sivasspor neferlerine saygılarımı sunuyor allahım bizi iç ve dış hainlarden koru diyorum. hoşça kalın.....!![
|