Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Trabzona gelince Denizi doldurmak daha ucuz
Alt 26.04.2010, 23:50   #15
burak_baykal
Usta Yiğido

burak_baykal - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

180 Mesajına 244 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 840 burak_baykal BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: Trabzona gelince Denizi doldurmak daha ucuz

sözünden dönen dönektir.seçimde millete mitigde söz verdi birde ulusal kanallarda vardı ama erkekliğin sözü yarıda kaldı.seçimi sivastan kaybetti,sözü unuttu.2011 genel seçim mitinginde hangi yüzle sivasa gelecek bilemem ama geldiği zamanda sivasda bulunan taraftar derneği olarak ortaklaşa etek alınsın ve miting günü verilsin.madem bizler başka bir parti belediye başkanlarını ayırt etmeyiz ve her vilayet bizim için değerlidir diyorlardı,şimdi ne oldu ki ??? basının ve milletinin önünde verilen stad yapılma sözü gerçekleştirilmiyor??? hangi yüzle sözünü yapmadığı sürece sivasadan akp,ye oy veriliyor ???? bunlar nasıl sivasda yaşıyor demek ki bunların sivaslılığından şüphe duyuyorum.inşallah 2011 genel seçimde akp dışında bir parti gelirde söz verileni yapar ben buna inanıyorum.sivasa büyük hizmeti olan sayın abdullatif şener beyi sivaslıların yanlız bırakmamalarını ve sivasa büyük yatrımların başında geldiğini bildirmek isterim.ne olursa olsun sen sivasa geliyorum.miting yapıyorsun dilinde sivas üstadlarından aşık veysel ile pir sultan abdalın sözlerinden söylerek sivaslılardan oy almaya çalışıyorsun sözünü veriyorsun ve çalışmalar varmış gibi uyalayıp hiç verilmemiş gibi üstünü örtüyorsun birde başbakan oluğ il il dolaşıp oy istiyorsun ama bundan sonrada sivasa gelmeni tavsiye etmem gelsen dahi bile etek giyerek gelmeni tavsiye ederiz.kimse sivasın ve sivaslının guru ile oynanmasına izin vermeyiz.sen rizeliysen bizde SİVASLIYIZkolay kolay kimseye kendimizi kullandırmayız.bunu bilesi tc başbakanı