Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: İzlemediğim oyuncuyu almam
Alt 07.05.2010, 16:56   #9
Alişan
Tecrübeli Yiğido

Alişan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

131 Mesajına 172 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 773 Alişan Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: İzlemediğim oyuncuyu almam

Alıntı:
SivasSpor.Com Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Sivasspor’un başarılı Teknik Direktörü Mesut Bakkal, kırmızı-beyazlı takımın şu anda bulunduğu yere yakışmadığını, bu nedenle de, geçen hafta kümede kalmayı resmi olarak ilan edemedikleri için büyük üzüntü duyduğunu söyledi.

Sivasspor’un kalecisinden forvetine kadar çok iyi oyunculardan kurulduğunu olduğunu ifade eden Bakkal “Hep söylüyorum, şu anda Sivasspor’da forma giyen oyuncuların neredeyse tamamı Şampiyonlar liginde oynamış isimler. Dolayısıyla bu futbolculardan oluşan takımın şu andaki konumda bulunması hiç mi hiç yakışmıyor. Artık geriye dönüp bakmak kimseye bir şey kazandırmaz, sadece yapılan hatalardan ders alınması gerekir. Onun içinde, eğer yeni dönemde Sivasspor’da olursak, kesinlikle bildiğim, tanıdığım ve izlediğim isimleri alacağız” dedi.

FUTBOLCULARA KİM OLDUKLARINI HATIRLATTIM
Sivasspor’a ilk geldiğinde öncelikli olarak yaptığı en önemli işin futbolcularla konuşmak olduğunu ve onlara kim olduklarını hatırlattığını söyleyen Teknik Direktör Bakkal “Geçen sezon ligin tozunu attıran ve şampiyonluğu son haftalarda kaçıran takımın büyük çoğunluğu duruyor. Onun içinde futbolcularımla yaptığım ilk konuşmamda onlara kim olduklarını sorup “Geçen sezon siz değimliydiniz, Türkiye’yi Avrupa kupalarında temsil eden takım” diyerek, önce onlara duyduğum güveni ve inancı söyledim. Bir yerde kim olduklarını hatırlattım. Bunu yaptıktan sonra, programlı bir çalışmanın ardından bugünlere geldik” şeklinde konuştu.

ÖDEMELER GÜNÜNDE ÖDENİYOR
Sivasspor’un çok iyi bir yönetimi ve mükemmel tesislere sahip olduğunu da altını çizen Bakkal “Eğer futbolcular primi hak etmişlerse, bu kesinlikle Perşembe günü hesaplarına yatar! Bundan hiçbir futbolcu şüphe duymuyor, buda Sivasspor’un çok iyi idare edildiğini gösteriyor. Tesis yönünden zaten söyleyecek bir şey olamaz, Süper Lig’de çoğu takımda ve şehirde olmayan imkânlar burada var. Sivasspor’un böylesine mükemmel tesislere kavuşmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu.

YETENEKLİYSE SİVASLI’YI TERCİH DERİM
Altyapı konusunda da düşüncelerini dile getiren Teknik Direktör Mesut Bakkal şunları söyledi “Sırf Sivaslı veya o şehrin insanı diye altyapıya futbolcu alınmamalı. Ancak, eğer yetenek varsa tabii ki öncelikle Sivaslı olan tercih edilmeli. Doğrusu, Sivasspor’un içinde bulunduğu kritik durum nedeniyle altyapıyla ilgili olarak çalışmam olmadı. Altyapıyla uğraşmak ayrı bir zaman ve araştırma ister, onun için her zaman altyapının profesyonel takımdan bağımsız olarak çalışmasını tercih ederim. Bana kalırsa da Sivas’ın altyapısında mutlaka ve mutlaka Sivaslı hocanın da görev almasından yanayım”
Teknik Direktör Mesut Bakkal, ligin ikinci yarısının ilk haftasında Eskişehir’de onadıkları Manisa maçı sonrasında istifa ettiğini, bu defa yine Eskişehir’de kümede kalmanın mutluluğunu resmen yaşayacaklarını da sözlerine ekledi.

Hürdogan Gazetesi
Mesut hoca şu takımın aklını başına getir allahını seviyorsan bu kadar mükemmel bir takım ismini vermek istemiyorum ama bütün herkes onu tanıyor başka takıma gidecem diye geçen sezon sonu tüm futbolcuları satarak kendi sonunu getirdi allah bize yardım ediyorda biz bu sene ligde kalacağız. Allah yardım ediyor diyorum bakın bu sene Ankaraspor böyle bir olayla düşmeseydi şu anda kesinlikle düşen üç takımdan biri biz olacaktık bu kesin bir sonuç allah bize yardım etti ankaraspor düştü diyarbakırı seyircisi düşürdü denizlinin ekonomik sıkıntıları düşmesine neden oldu allah daha nasıl yardım etsin bize herşeyi yaptı bizde biraz daha çabalayalımda bu sene ligde kalışımızı son döneme bırakmayalım şu eskişehir maçını alıp rahatlayalım.
Alişan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla