Cevap: Sadri Şenerden Büyük Gaf
Alıntı:
V1CT0RY Nickli Üyeden Alıntı
Ulan Yazmıyım Diyorum Öyle Saçma Yorumlar Varki , Sanki ..tümüzden Uydurup Bir Şey Yazmışız Gibi Sırf Yorum Olsun Diye Yazanlar Türüyor.Beyler Okudğunuzu Anlayın...Konuda Nedemişiz Büyük Gaf Demişiz Kaynak Vermişiz Yorum Sizin Demişiz...
Büyük Kulüp Başkanı Çıkar Böyle Laf Ederse ki Sonradan Şaka Yaptım Dedi , Sinirliyim Dedi Herkeste Gaf Der....
Buyurun Önce Bursaspor Olmak Üzere Tüm Yazılı Görsel Bütün Basın Bunu HABER YAPTI Diye Laf Atılma Oluyorsa Gördüler Haberi...
Duyanda Ts Bu Maçı Sattı Elimizde Kanıtımız Var Diye Haber Çıkardık Sanacak....Ne Adamsınız Ya..
Birde Trabzonu Tebrik Etme Çıktı.Arkadaş Şerefi Gururu Olan Her Takım Ve Camia Her Maça Asılır Adam Gibi Oynar.Ts de Yapması Gerekeni Yaptı O Kadar...
DIJITURK-LİG TV
Bursaspor Taraftar Sitesi
Kanal 7
Fanatik
Renkli Haber
Eğitim Sitesi
Oda Tv
Haber K
Fotomac
Elma Haber
|
gecen sene antebin bize anormal oyununu gorduk ama besiktasa nasil yenildiklerinide gorduk bursanin durumunda biz olsaydik trabzon yine dunki gibi oynardi.anadoludan sampiyon cikmasini istemiyen trabzonspor diyoduk kimlerin isteyip istemedigi belli olmusdur tebrik ediyorum trabzonu en az bursa kadar
Sende benim hasretimsin...
|