20.05.2010, 13:41
|
|
Acemi Yiğido
6 Mesajına 16 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 732 
|
Cevap: Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur
Alıntı:
Metal Gear Nickli Üyeden Alıntı
"bu sitede Sivasspor' la ilgili haber yapılması durumunda hakkımızı helal etmiyoruz."
Yönetimin bu cümlesi açıkcası zoruma gitti.Kimin hakkını kime helal etmiyorlar.
Sivasspor kimin? Mecnun Otyakmaz'ın mı,milyarlarca lirayı kazanan futbolcuların mı,yoksa zerre menfaat görmeden yağmurda,çamurda -35'de takımını destekleyen,o rezil stat girişlerinde saatlerini harcayan,deplasmanalrda kafalarına taş yiyen,üzüntüden kahrolan vefakar,cefakar Yiğidoların mı?
Siz hakkınızı helal etmezseniz en fazla 30-40 kişilik bir yönetici grubunun hakkını yemiş oluruz,ama Sivaslılar size hakkını helal etmeze 5 milyon kişinin hakkını yemiş olursunuz!
Başkanımız Sayın Mecnun Otyakmaz,Sivas'ımızın en güzide değerlerinden birisidir,kendisini çok seviyoruz ancak Sivas'a kendisi gibi hizmet eden başka bir değer Elmas Bey'e de bu yapılanlar adil değildir!
Bugün bordomavi.net sitesini herkes biliyor,inanılmaz derecede kurumsallaşmış,büyük organizelere imza atan bir site.Resmi site de değil.Sivasspor.com olmazsa kırmızıbeyaz.net olur.Ama Sivas sevdamızın Sivasspor sevdamızın adı değişmez!
Sivasspor'u,Sivas'ı ve Mecnun Başkanımızı canımızdan çok seviyoruz ve bu sevginin da hakettiği yerlere geleceğine inanıyoruz!
|
Burada bu arkadaşımız benim fikirlerimide aynen yansıtmıştır kendilerinin bütün yazılarına katılıyorum ayrıca bizlerde bu konuda sessiz kalmayalim taraftarın sesini duyuralım taraftar sitesi resmi olamaz vede olmamalı diyorum
|
|
|