Alıntı:
_DeReBeYi_ Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
58Taraftar Nickli Üyeden Alıntı
gardas TV vermekle bu konunun alakasi ne  orda tv bahsediliyor herkesin sadece izledigi bir kanal buda bana resmi siteyi animsatiyor (sadece girip haberler okunup yorum yapilmayan) zaten var olan sivasspor.org.tr sitemiz
biz burda taraftarin kendine ait sadece taraftarlarin oldugu bir sitenin olmasindan bahsediyoruz, hür ve elestiriye acik yorumlar yaparak sadece biz taraftarlara ait olan bir sitemiz olsun diyoruz
|
BU SITE KULUBE GECTIGINDE KONUSMAMA YASAGIMI GELECEK YORUM YAZAMAYACAN MI ELESTIRI YAPAMAYACAN MI YONETIM ISTIYORSA VERECEKSIN SIVASSPOR UN ISMI GECIYOR SONUCTA ACARSIN BI BASKA ISIM YAPARSIN ISTEDIGINI BENIM BU SITEYE YONETICISINE BI SOZUM YOK AMA KULUP SONUNA KADAR HAKLI ISIM KULUBUN SOZ KONUSU SIVASSPOR UN MENFAATLERIYSE GERISI TEFERRUATTIR...!
|
BİRAZ LAYT DAVRANIYORUM HER İKİ TARAF ÜZÜLMESİN DİYE. BEN HARBİYİMDE ONDAN. KONU ALDI BAŞINI GİDİYOR. BENDE AÇILAYIM ARTIK. BU SİTE RÜŞTÜ ABİNİN OĞLU ENES ELMAS'A KALMAZ. SİVASSPORA EN BÜYÜK HİZMET SÖZ KONUSU. VERİLSİN SİVASSPOR YÖNETİMİNE.