Cevap: Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur
Saniyorum.. Kulüp yönetimi yeni sürecde,SivasSpor un gelisimi icin dogru adimlar atmayacak..Eger islerini dogru yapma gibi bir hedefleri olsa idi; Bagimsiz bir sekilde kurumlasasan sivasspor.com sitesi ve yöneticilerini hedef almazlardi. Saniyorum resmi site resmi taraftar sitesi gibi yaklasimlarinin temelinde. kendi politikalarini hakim klilip rapti zapt altina alam mantigi yatiyor.Özellikle son Almanyada secme yapildigina iliskin...ilk bildiride dediler bu organizasyonla alakamiz yok. bu siteden organizasyonla ilgili belge konulunca son bildirilerinde tamam bizim organizasyon .fakat o belge nasil elinize gecti tarzindaki yaziyi okurken benim yüzüm kizardi. o son iki bildiriyide kaleme alan her kimse yada bu yaklasim kulüb politikasi ise kisi yada yönetim olarak bitmis oldugunuzun kesin ifadesidir bu yaklasim. Basda da belirtigim gibi Hassas bir sezon gecirdik ve herkes yapilan hatalarin telefisi icin beklenti icerisinde.Nasil bir yapilanma olacak transferler verimli olacakmi tekrar o hatalarda israrcimi olunacak. teknik kadro olusumu nasil olacak gibi vs bir takim beklentiler, camiadan varken Birileri bu sorunlari göz ardi edip tüm sorunlarini cözmüs,her isini halletmis "ibi Ilgimiz yok.Pardon var ama nerereden haberiniz var" diye cikistigi Almanya secmelerini iptal ediyor. O site ismini bana ver. o isim yöneticisi oldugum takima ait, yada siteyi bize teslim et asamasina getirmisler helal olsun. su bizim yöneticilerimize
tüm islerini bitirmisler. transferler tamam. teknik kadro tamam. lobi calismalari süper tek sorunumuz kalmis camia olarak Rüstü Elmas in elinde bu siteyi alamak. Allah akil fikir versin ne diyeyim. Gidin isinize gücünüze bakin rezil bir sezonu sizin yüzünüzden gecirdik.öldük öldük dirildik. Ankaraspor ligden düsürülmese sizin beceriksizliginiz ve ac gözlülügünüzden küme düsecekdi bu takim. biz sizden görevinizi layiki ile yapmanizi bekliyoruz herkesi rapti zapt altina alamnizi degil.kaldiki resmi sitede var resmi taraftar sitende var. hadi diyelim bunu aldin. yarin bir baskasi daha acacak insanlar kendilerini en rahat ifade edecekleri yerde toplanir. rapti zapt altina alindiklari yerde degil.
Umarim SivasSpor yönetimi bu bos isleri birakip yapmasi gereken islere yogunlasir. Beklentimiz bu yönlü.
|