Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: En iyi transferi kadroyu koruyarak yaptık
Alt 03.06.2010, 10:46   #12
hiko58
Usta Yiğido

hiko58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

425 Mesajına 728 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 904 hiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: En iyi transferi kadroyu koruyarak yaptık

bir çok insan buraya bazı şeyler yazıyorlarda hiç kimse gerçeği görmek istemiyor. futbolcularımız kötü değildi ama bazı kişilerin etkisindeydi. disipline gelmiyordu. sırf teknik direktörün başını yemek için futbol bile oynamadılar gol dahi atmadılar. her zaman söylediğimi yine söylüyorum. sivasa gelen en iyi hocaydı muhsin ertuğral ama futbolcu disiplinli çalıştığı için hocayı sevmedi istemedi. küme düşmek pahasına bile olsa oynamadı sattı takımı. bunu yaptıran etken şuydu. bülo faktörü. ben bir kaç kez bülo zamanında antreman izledim bağırtı çağırtı isteyen koşuyor istemeyen koşmıuyor ve hiç ciddiyet yoktu. muhsin ertuğral ile çalışmasını izledim ses yok sadece komutlar ve neler yapılması gerektiği söyleniyor ve ciddiyet vardı. futbolcu bunu istemedi. o kariyerdeki bir hocayı harcadılar.
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı hiko58'a Teşekkür Ediyor...