Alıntı:
eyuphulagu Nickli Üyeden Alıntı
Dediklerinin hepsine katılıyorum...4 tane oyuncu almamız gerekir demişssin..Çok doğru bir tespit..Yalnız acaba sivasspor senin dediğin mevkilere gereken transferleri yapacak mı;diğer takımlar bu yıl transferde atağa kalkmış durumda;2. ligden yeni çıkan Buca bile Bilica'ya talip olabiliyor,Konya takımı bugün açıklama yapmış 10-15 milyon dolar transfere ayıracağız diyorlar...Peki sivasspor ne yapıyor;dün ki sitede yorumlanan Fanatik Gazetesi patentli habere göre Batak,Berberoviç,Angelov g,ibi 2. sınıf oyuncular Mesut hocanın listesindeymiş..Dediklerin doğru Gardaş;ancak senin ,benim ve taraftarın istediği,arzuladığı transferler bunlar mı acaba?Taraftarda işte dedikodusu çıkan bu transferler yüzünden umutsuzluğa düşmüş durumda...Açık konuşmak gerekirse bu yıl işimiz geçen yıldan daha zor;her takım kadrosunu daha da güçlendirecek;çünkü SENEYE PUAN VE PUANLAR ASLANIN AĞZINDA DEĞİL;MİDESİNDE OLACAK....
|
Hocam bence şu an için ümitsizliğe düşmek için henüz çok erken. Bence ümitsizliğe düşmek için önümüzdeki 3-4 haftada hiç transfer yapamamamız veya vasatın çok altında bir kaç transfer yapmış olmamız lazım. Kaldı ki şu an itibariyle yapılmalı dediğim yerinde 4-5 transferden birisini Mehmet Nas'ı alarak gerçekleştirdik. Biraz daha sabredelim derim. Ayrıca transfere şu kadar para ayırdım demekle transfer yapılmıyor, yapılsa da her transferde başarılı kan uyumu sağlanmıyor. Geçen yıl Konyaspor başkanının bir sözü vardı ''Biz Sivasspor'dan daha fazla para harcıyoruz, daha yıldız isimler getiriyoruz, Konya Sivas'tan daha büyük ve futbolcular için daha rahat bir şehir ama Sivasspor'un bu başarısının altında ne yatıyor araştıracağız'' mealinde sözler sarfetmişti, bunu da unutmayalım.