Alıntı:
adres58 Nickli Üyeden Alıntı
Çok doğru tesbitler olduğu için imza atıyorum bu yorumun altına... Sebep sonuç ilişkisi kurup burada herşeyi tekrarlamaya gerek yok. Çünkü yorum uzun ama sonuç gayet basit. Emre Güngör ile Sedat ı aynı kefeye ben şahsen koymam. Ne bileyim Mehmet Yılmaz ile Mehmet Yıldızı tartışmaya gerek yok. Bu ve bunun gibi bir çok oluşmuş transferlere sulanarak bakmak bana göre bizim oyuncularımıza yapılan hadsizliktir. Tamam katılıyorum geçen sezon çok kötü olan bazı oyuncularımız mevcuttu, peki bir önceki sezonda bazı oyuncularımız yani bizi zirveye koşturanda bunlar değilmiydi. Bence haksızlık yapmayı bırakalım. Topu topu Mehmet Nas dan sonra 3-4 yabancı almamız bize kafi.
Ayrıca Murat Sözgelmeze burun kıvıran bazı taraftar arkadaşlarıma şunu söylemem gerekiyor. Murat sizde iyi biliyorsunuzki en ilk iç transferde imza atan oyuncumuzdur. Siz olsanız Hayrettin sakatlansa onu oynatırmısınız EVET. Sedat sakatlansa onu oynatabilirmisiniz. EVET. Abdurrahman EVET Yasinin yerine EVET... Bu mevkilerde rahat oynayacak kalitede bir topçumuzdur. KEza ki orta sahada bile oynayabilecek jokerliğe sahip yetenekli bir topçumuza bu muameleleriniz açıkcası bir taraftar olarak beni üzüyor. Ayrıca bu sene pek kendini gösteremeyen zaman zaman iyi maçlar çıkaran ve benim iddiaa ederek üzerinde durduğum bir ERMAN faktörü var. Göreceksiniz bu sene adından çok sık bahsettirecek.
Özetle değerli arkadaşlarım bırakalım yönetime herşeyi biz üzerimize düşen asli görevimiz olan desteğimize bakalım. Sayın Bakkal, Sayın Başkanımız Odyakmaz Sayın Taşseten vs. neyin nasıl yapılacağını emin olun bizden çok daha iyi biliyorlar. Onlar Profesyonel kişiler. Biz ise aksine Amatör seyircileriz. Onları eleştireceğimize kendimizi profesyonelleştirelim haa ne dersiniz...
Transferi onlar yapsın alkışı sahada biz yapalım...
|
1) Erman'ın bu sezon patlama yapmasını ben de çok isterim ancak hocanın onu ekstra çalıştırması gerek. Bu formuyla ilk 11de oynayamaz,oynarsa da eksik gibi oynamış oluruz. Sezon boyu öyle oldu.Çok çabalaması lazım.
2) Yönetimin herşeyi iyi bildiği ve yapacağından emin olamam. Ayinesi iştir kişinin... . İki sezondur yaptıkları acemilikler az kalsın en sonunda küme düşmeyle sonuçlanıyordu. Sana tavsiyem amatör! falan diye kendini ve bizleri küçümseme. Kimse Sivasspordan büyük değil,Sivasspor da kimsenin babasının malı değil. Herkes gelip geçici.Ben yeri geldi özel işlerimi aksattım, yine de maçlara hep geldim. Ömrüm imkanım oldukça da geleceğim. Bu forum üyeleri ve genelde Sivasspor taraftarı hepsi özel insanlardır ve değerlidirler. Her maç farklı bir taraftarla yanyana seyrediyoruz maçları stadda,tanışıyoruz,paylaşıyoru z,en büyük keyif benim için. Biz amatör değiliz,çok iyi ve üzerine koyarak ilerliyoruz. Geleceğimiz güzel ve umut dolu. Doğruları alkışlamaya,yanlışları da dile getirmeye devam.