Cevap: Trabzon'a şapur şupur, Sivas'a ya rabbi şük
Herkes konuşmasına konuşuyor da ortada hiç icraat yok...Madem Sayın Başbakanımız söz verdi,bu iş er veya mutlak yapılır..Yapılmasına yapılır da inşallah Urfa gibi 15 yıl beklemeyiz....Taraftar olarak Peki Biz Ne yapıyoruz,Sivaslı olarak biz ne Yapıyoruz,SİVASSPOR KULÜBÜ NİYE HALA BU KONUDA Açıklama yapmıyor?Bu sorularının da mutlaka cevaplarının verilmesi gerekir diye düşünüyorum..Eğer Taraftar 30binlik stat istiyoruz diye tepkisini ortaya koyarsa,Yönetim Siteden Kamuoyuna Açıklama Yaparsa Kamoyu Baskısı Yaratır ve Hakkımızı iyi bir şekilde aramış oluruz...Anlaşılan iş yine bizim siteye ve diğer taraftar sitelerine düşüyor...Siteler Kamoyuna Bu konuda Açıklama Yaparak Dikkati Çekmeli...Sivas'taki Yerel Basın(TV ve Gazeteler)bu günlerde ortak bir gazete sayfası çıkararak ;SİVAS'A SÖZ VERİLEN 30BİNLİK STAT SÖZÜ TUTULSUN diye başlık atarak tüm Sivaslıların,Ulusal Basının ve Siyasilerin dikkatleri çekilmelidir...Taraftarın yapacağı söylenen yürüyüş bir an önce yapılmalı..BİZ ÖNCE HAKKIMIZI ARAYALIM SONRA SUÇU BAŞKALARININ ÜSTÜNE Atmayalım....Başabakanımız zaten söz verdi;sözünü tutacağına inanıyorum....HER ŞEY SİVAS VE SİVASSPOR İÇİN....
|