Usta Yiğido
1.190 Mesajına 2.682 Kez Teşekkür Edildi.
|
Cevap: Bizi isteyen gelsin
Alıntı:
sawyer5892 Nickli Üyeden Alıntı
kardeş 2 iskender 1.5 köfte 2 de etli söyleyeyim mi ?? bu ne ya sipariş verir gibi oyuncu istiyorsunuz su gelsin su gitsin su kalsın ne oluyor ??? herkeste bi menajer havası var sanki tüm oyuncuları tanıyoruz maçlarını izliyoruz ona göre yorum yapıyoruz!! bizim yapmamız gereken yönetime güvenip ligin başlamasını beklemek eğer birseyler ters giderse o zaman eleştiririz sen ben burda bi kaç oyuncu saydık diye yönetim bizi dinleyip transfer mi yapacak???
|
Geçen yıl ki kabusu yaşayan her taraftarın burada yorum yapma, beğendiği ve takıma katkı sağlayabileceğini düşündüğü mevkii ve futbolcuları paylaşma hakkı var. Adı üstünde burası forum. Herkesin fikirlerini paylaşması kadar doğal bir şey olamaz. Sonuçta ortak nokta Sivasspor'un menfaati ve en iyiyi isteme hakkı her taraftarda vardır diye düşünüyorum. Yönetim elbette taraftarın burdaki yorumlarına göre transfer yapmıyor ama taraftar tarafından istenmeyen futbolcularında takımdan bir bir gittiğini düşünürsek taraftar olarak kendimizi o kadar da küçük görmeyelim. Her yıl maddi manevi takımını destekleyen her yiğidonun bunda hakkı var diye düşünüyorum. Çünkü sonuçta ortak nokta istenen, özlenen en iyi SİVASSPOR....
|