Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Kimseye futbolcu vermeyeceğiz
Alt 21.06.2010, 20:58   #20
57babasivas
Tecrübeli Yiğido

128 Mesajına 164 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 633 57babasivas COK SEVILEN BIR KISI57babasivas COK SEVILEN BIR KISI57babasivas COK SEVILEN BIR KISI57babasivas COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Kimseye futbolcu vermeyeceğiz

ben kalmalarina sevindim van heerder nin gitmesine üzüldüm diyerlerine gelince takim ruhu yoktu görmüyormüsünüz hep bülentin adamlari oynuyordu takim düşçekti onlarda bedavaya bucaya gitçekti istedikleri olmadi şimdi çikiş olur adamlar kamp yapmamişti zaten fazla oynayamadilar şimdi kanm döneminde baya güç depolarlar hemde takima alişma süresini atlatir daha iyi oynarlar taniyamazsiniz bu sefer onlari bunlar onlar deyil dersiniz ben kalmalarina sevindim ugur kavuk diyorsunuz abtiraman oynadi zaman oynayamaz zaten onun yedi olarak geldi zaten hep yanliş adamlara suç buluyorsun adam sivasa ilk defa gelmiş ne kadar verim bekliyorsunuz alex fenere ilk geldinde kaçmaç oynadi 5 6 maç oynadi şimdi kaç maç oynuyor sakat yada cezali olmadi tum maçlar bizim kilerde uyum süresi bitmiş olcak takim düzelcek hocanin bildi varki gitmiyecek diyor bu hoca bizi 6 maç berebere bitirdi ozaman böyledemiyordunuz şimdi hoca ne yapiyordiyiyorsunuz
57babasivas isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla