Alıntı:
esyucel Nickli Üyeden Alıntı
Spor Aşkı Kütübane Actırdı
17 Şubat tarihinde biz de okulumuzda kütüphane kurabilir miyiz diye
düşünüyorduk. Bu tarihte okulumuz Türkçe Öğretmeni Hüseyin CANDAN'ın girişimiyle "Derinçay'da Senin de Bir Kitabın Olsun" sloganıyla yola çıktık. İki yüzden fazla kişi ve kurumla iletişime geçtik. Birçoğundan kitap yardımı aldık. Kitap sözü verip de henüz gönderemeyenler oldu. O tarihten bu tarihe kadar geçen dört aylık süre zarfında 4000'e yakın kitap topladık. Kütüphanemizin açılışını bugün gerçekleştirdik. Açılışa İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Lokman UZUNÇAKMAK; Halk Eğitimi Merkezi Müdür Yardımcısı Metin YILMAZ; Köy Muhtarları; Yokuşdibi İlköğretim Okulu Müdürü ve Öğretmenleri; Özlükent İlköğretim Okulu Müdürü ve Öğretmenleri; TV 52 Televizyonu Spor Müdürü Ahmet ÖZTÜRK ve program yapımcısı Mehmet ERİŞTİ; AA Kabadüz Temsilcisi Mustafa BIYIK; çok sayıda Derinçaylı vatandaşımız katıldı. Birileri vardı ki onlar bu açılışa ayrı bir heyecan kattılar. Bizler için Eskişehir'de kampanya düzenleyen "Eses Yücel" lakaplı Mehmet YÜCEL ve Orduspor taraftarları arasında bu kampanyayı duyuran ORTAD Başkanı Cüneyt GÖZÜKAN ve arkadaşları vardı. Bizim için 50 koli kitapla beraber geldiler Sporun kardeşliğini bir kez daha burada ıspatladılar. Açılış kurdelasını İlçe Milli Eğitim Müdürü Lokman UZUNÇAKMAK, Eskişehirli misafirimiz Mehmet YÜCEL (Eses Yücel) ve ORTAD Başkanı Cüneyt GÖZÜKAN beraber kestiler. Bu kütüphanenin kurulmasını sağlayan başta Okul Müdürü Hakan BAŞTUĞ'a, projenin mimarı Türkçe Öğretmeni Hüseyin CANDAN'a, bizi yalnız bırakmayan ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz
|
Tebrikler. Bu tarz örnek faaliyetlerin artmasını diliyoruz.