Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: TOKİ Sivas'la dalga mı geçiyor?
Alt 26.06.2010, 07:22   #42
Salim58
Usta Yiğido

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6.501 Mesajına 17.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1653 Salim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: TOKİ Sivas'la dalga mı geçiyor?

Alıntı:
eyuphulagu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
SON DAKİKA:Bugün tv58 de statyum kanusunda yeni bir haber verdiler..Statyum konusunda en son çıkan haber toki yetkililerinin Sivas'a geleceği ve G. Spor İl Md. Yetkilileriyle tekrar görüşüleceği idi..Son yapılan pazarlıklarda Toki 4 Eylül Stadının Yerine 45 Trilyon,Atatürk Spor Salonunun Yerine de 10 Trilyon vermiş...Toplam verilen para 55 Trilyon..Toki geçen hafta veya bu hafta Sivas'a gelmiş olacak ki bu haber yeniden yapıldı diye düşünüyorum...TV58 in haberinde tekrar gelmişler ve malesef anlaşma olmamış...Yani toki 55 trilyonluk teklifinden geri adım atmamış...G.ve Spor İl Müd. ise en son 105 trilyon a kadar düşmüştü...Şimdi ne olacak?Karar artık Başbakanda....Başbakan eğer isterse aynı Trabzon Akyazı tesislerinde olduğu gibi bizin istediğimiz şartları Toki ye kabul ettirecek;ya da bu stat işi ve diğer tesislerin yapılması işi başka bahara kalacak....Trabzon'a 45bin kişilik stat ve 200 Trilyonluk Akyazı Tesislerinin yapılmasını kabul ettiren siyasiler inşallah bizim için de devreye girer ve Yeni Stadımıza kavuşuruz...
Bu haberi bende dinledim arada yarı yarıya fark var.

Yine son söz Başbakana kaldı.Bakalım orta bir yol bulacakmı acaba.

Bu gidişle zor.Toki elimizde olanıda beleşe almaya çalışıyor...
Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla