Alıntı:
Harput0658 Nickli Üyeden Alıntı
Milliyette bir yazı var.
Arjantin Futbol Federasyonu İkinci Başkanı ve aynı zamanda da Futbol Şube Sorumlusu SİVASLI. Maradonayı çok yakından tanıyormuş. Sivas'ta doğmuş Ermeni asıllı bir hemşerimiz. Sivasspor için yardıma hazır olduğunu söylüyor. Neden ondan oyuncu tavsiyeleri almıyoruz ki?
iyi güzel paylaşmışsınız ama neden insanların bilmem ne asıllı olduğunu yazıyorsunuz anlam veremedim..
zaten biz toplum olarak eleştirmeye yer arıyoruz, birde adamın ermeni olmasına laf etmesinler...
ama şundan eminim bu adam trabzonlu olsa trabzonda süper arjantinliler oynardı ama malesef bizim başkanımız nedendir bilinmez internetten hoca bulmasını bilirken ulusal gazetelerde haberi çıkan hemşerisinden yardım istemiyor???
ben hep diyorum başarıda ne kadar yönetimin payı varsa başarısızlıktada en büyük pay yönetimin.
şuan yapılan transferlere bakılırsa çok zor günler yaşayacağız gibi geliyor bana 
|
Evet belki Irkını yazmamalıydım, hoş olmamış olabilir, sonuçta o da bir Türk, bizim bir vatandaşımız.
Ama toplumumuz Adamın Kökeninden dolayı bakış açısını değiştirecek diye saklamak da hiç doğru değil. Bi de bu yönü var.