Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz,3.ligde mücadele edecek olan Sivas 4 Eylül Belediyespor'a her türlü desteği vereceklerini tekrarladı.
Sivasspor kulüp binasında kendisini ziyarete gelen 4 Eylül Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Polat'la samimi bir sohbette bulunan Başkan Mecnun Otyakmaz " 4 Eylül Belediye 3.lige çıkarak bizleri son derece mutlu etti. Sivas'ın tanıtımına ve ekonomisinede katkı sunacağına inandığımız Belediyespor' Sivasspor'a her türlü desteği vereceğiz. Ben Başta 4 Eylül Belediyespor yöneticimi olmak üzere,teknik heyeti ve futbolcuları tebrik ediyorum"dedi.
Sivasspor'un altyapısından sorumlu yönetici Murat Şahin'inde, 4 Eylül Belediyespor'a futbolcu desteğinde bulunacaklarını ifade etti.
Son derece samimi ortamda geçen sohbetten memnun ayrılan 4 Eylül Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Polat,Başkan Mecnun Otyakmaz ve yönetiminin sıcak ilgisinden son derece memnun olduklarını ifade ederek "
Sivasspor bütün Sivaslının gözbebeği ve ilk göz ağrısıdır.Sivasspor'un başarılı olmasını yürekten istiyoruz. 4 Eylül Belediyespor'un Sivasspor'un doğal altyapısı olduğunuda özellikle beritmek istiyorum" şeklinde konuştu.
Sivas Hürdoğan.