Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Sivasspor Ümit Verdi
Alt 16.07.2010, 16:10   #86
Sivaslibey
Tecrübeli Yiğido

Sivaslibey - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

274 Mesajına 526 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 870 Sivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Sivasspor Ümit Verdi

Alıntı:
Besyo_cu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ben güzel oynadık ama yenildik sözünü kabul ediyorum ve maçı izlemediğim için maç hakkında da bir yorum yapmanın doğru olmadığından yorum yapmayacağım ama alınan oyuncular ve mevcut kadro bu ligi kaldıracak seviyede değil.Bunu artık görebiliyorum...

Geçmişte yaşanılan başarılarda pay sahibi olan oyuncular ne yazıkki hala o şaşalı günlerin etkisinde takıma çok önemli ve acil transferler gerekli Myway'in de dediği gibi kazanılan o kadar paranın karşılıgı bu oyuncular olmamalı Sayın Başkanım senden yıldız bekliyoruz üzme taraftarını...
Ben kardesime katiliyorum. Kimse maçi izlemeden maç üzeri yorum yapamaz yapmamali. Ama takim dedigi gibi, iyi degil. Ha kötümü bilemem. Tam kadro iyi bir rakipe karsi oynayip o zaman gôrmek lazim. Mesut hoca her maçi yayinlatmaya çalisacagiz demisti. Insallah o zaman belki seyretme imkanimiz olurda gerçek elestiriler yapariz.

Bence yeterli oyuncumuz yok diyenlere, tam tersi bir çok futbolcumuz var kadro genis ama hüzulü futbolcu sayisida çok.

Ben düsünüyorumda, tam olarak bir kadro çikartamiyorum bu oyuncularlan.
Sivaslibey isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Sivaslibey'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...