Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Hollanda'da Eksiklerimizi Göreceğiz
Alt 19.07.2010, 18:15   #17
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.255 Mesajına 3.719 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1024 BOUN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Hollanda'da Eksiklerimizi Göreceğiz

Alıntı:
MeXeS58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
baskanım hala kadromuz nasıl yeterlı dersınız anlamıyorum bu kadro mu yeterlı??? ayrıca performansı dusen oyuncuların performansının yerıne geldıgını soylemıssınız gercek performansları ıle ankaragucunden 3 gol yedıysek kotu oynadıkları zamn duşunemıyorum takımımızın halını... ayrıca hala 2 sezon oncesınden bahsedıyoruz gectı artık o, gecmıs basarılarla ovunmeyı bırakalım onumuze bakalım tekrar nasıl oyle oluruz onu dusununelım. sonrada baskalarını elestırıyoruz gecmıs basarılarını soyleyıp duruyorlar 30 yıl oncekı kuparından bahsedıyorlar dıye bızde aynı seyı yapmaya basladık artık sılkelenıp kendımıze gelmemız lazım bu takım hepımızın....
Son dönemlerde yaptığın yorumlarda müthiş bir karamsarlık, güvensizlik ve kadroyu küçümseme halin var. Aşağıdaki kadronun muadili olabilecek, bir kaç istisna dışında kaç tane Süper Lig takımı var söyleyebilir misin?

Ben her halükarda her mevki için gerekli yedek oyuncuların bulunduğu derinlikli, iyi bir kadromuz olduğunu düşünüyorum. İsim isim değerlendirdiğinizde bu futbolcular arasında çok kötü diyebileceğiniz futbolcu yok! Her birisi kendi mevkisinde Türkiye standardında en azından vasat ve daha üzeri olan oyuncular.

Kale: Ramoviç, Akın ve Alişan

Defans sağ: Abdurrahman, Uğur

Defans sol: Hayrettin, Ferhat (gerektiğinde jokerimiz Murat Sözgelmez)

Defans göbek: Sedat, Diallo, Ivanovs, (gerektiğinde jokerimiz Murat Sözgelmez)

Ön libero: Keita, Kadir

Orta saha: Mehmet Nas, Ceyhun, Erman, Taider, Cihan, Faruk, Zita

Forvet: Mehmet Yıldız, Kamanan, Suarez, İbrahim Şahin

İsmini unuttuğum bir veya iki futbolcu daha olabilir ama yukarıda mevkilere göre kadro yedeği, derinliği ve zenginliği açısından herhangi bir problem yaşamaması ve sezona taş gibi başlaması gereken bir Sivasspor var! Bu saatten sonra bu silahların kullanılması için hem bu silahların kendilerine hem de düzeneği kuracak olan Mesut Hoca'ya büyük görev düşüyor. Kimse yukarıdaki isimleri beğenmemezlik etmesin.

Ayrıca yukaridaki kadronun üçte biri en az 3 yıldır, diğer üçte biri en az 1 yıldır Sivasspor'da. Kalan üçte birlik kısım ise son bir yıl içerisinde yapılan transferler. Yani bir takım için olmazsa olmaz olan sağlam çekirdek kadroya ve kaynaşmış bir ekibe sahibiz.

Bu kadronun tek yapması gereken 'takım ruhu'nu yakalamak ve tabii orkestra şefi olarak Mesut Hoca'nın iyi yönetimi de elzem!

Kalksam ve Dirilsem...
BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı BOUN'a Teşekkür Ediyor...