Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Gruplar belli oldu
Alt 22.07.2010, 07:30   #6
Salim58
Usta Yiğido

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6.501 Mesajına 17.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1623 Salim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Gruplar belli oldu

Ne kimseyi germeye çalışıyoruz nede ortamı kardeşim.Bazı kendini bilmezler çıkıyor ortamı germeye çalışıyor, fakat tahriklere kapılmamaya çalışıyoruz, çalışmayada devam edeceğiz.Bizim Üsküdar Anadoluyla bir sıkıntımız yok olmasıda mümkün değil. kim yardım eder kim desteklerse saygı duyarız gerekirse bizlerde destek oluruz olmaya çalışırız,Bizim desteğimize ihtiyacı varmı tabiki her takım önce taraftar desteğini düşünür.

Bağzı arkadaşların 4 Eylül Belediye Sporu neden bukadar çekemediklerini gayet iyi biliyorum.Şunu unutmayalımki başkanlar yöneticiler ve futbolcular gelip geçicidir, kalıcı olan o takımların isimleri ve kalıcı olmalarıdır.

her zaman söyledim söylemeyede devam edeceğim Sivası temsil eden tüm takımlara sempatim var.

inşallah Sivasla anılan futbol kulüplerimiz dahada çok olur ve bizlerde birer sivaslı olarak tüm takımlarımızla gurur duyarız.......Bizim gönlümüz her Sivas takımına sığacak kadar geniş bundan kimsenin şüphesi olmasın.........
Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Salim58'a Teşekkür Ediyor...