Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Sivasspor orta sahaya takviye için düğmeye
Alt 08.08.2010, 09:47   #18
B.DUMANLI
Usta Yiğido

2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1138 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt
Standart Cevap: Sivasspor orta sahaya takviye için düğmeye

Alıntı:
eyuphulagu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sivassporun kim ne derse desin transfere ihtiyacı var;ama kaliteli iyi oyuncu transferine ihtiyacımız var..Alınacak oyuncular eldekilerden daha iyi olmalı ki takımda rekabet daha iyi olsun..Saido 32-33 yaşına gelmiş bir oyuncu;2-3 sene önce alınsaydı belki yararlı olabilir derdim ama artık eskisi kadar mücadele gücü olmayan bir oyuncu takıma fayda yerine zarara verir..Elimizde Keita,Kadir,Sedat Yeşilbağ gibi ön liberolara varken niye Saido yu alalım ki..Bu haliyle Kayseri'de artık düşünülmeyen bir Saido bize ne verebilir ki..Adem olayında durum farklı Adem daha 27 yaşına helmiş bir oyuncu ,mücadele gücü de iyi durumda...Ankaragücü onun yerine yabancı oyuncular aldığı için bu yıl Adem yedek kalacaktı; Adem'de oynamak için takımından ayrılmaya karar vermiş durumda..Alınırsa bize faydalı olacağını düşünüyorum..Adem Trabzonsporda oyun kurucu olarak da zaman zaman oynamış ve başarılı da olmuştu...Onun da Ceyhun gibi uzaktan isabetli şut atma özelliği de var..Takıma yararlı olacağını düşünüyorum...
Cok iyi düsünceler icindesin ,fakat Sivasspor´un nokta transferlerinin altindaki nokta kelimesinin hangi anlama geldigini hepberaber gördük.Yani nokta kelimesi;yasi ilerlemis futbolunun son günlerini yasayan futbolcular Sivasspor icin nokta transfer olup ciktilar.Yasin gönderildi,alinan stoperle ve kaleciyle defans düzeldi öylemi.Buna KARGALAR GÜLER.Saido´da gelsin hicbirsey farketmez,yapilan transferlerin yanlis oldugu ilk 5 macda ortaya cikacak.Ilk 5 macimiz cok zor.Hollanda kampinda basit takimlarla oynadik bunlari ölcü olarak alamayiz.Defansimizin zayif oldugu kacinilmaz.Güclü rakiplere karsi dagilir.Sedat güven vermiyor,bu kesin.
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla