Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Sivasspor sezonu açtı
Alt 10.08.2010, 09:18   #21
ankastre
Usta Yiğido

417 Mesajına 780 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 ankastre FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Sivasspor sezonu açtı

Alıntı:
Burack Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hep dert yaniyorsunuz, bu guzel organizasyon'a golge dusuruyorsunuz, begenmediysen çikip git evinde izle be abi. Sana zorla gel diyen yok.
Güzel kardeşim, Sivassporumuza leke değil, daha iyi şartlarda; sana müsabaka izlettirmenin keyfini yaşattırmaya, sana insan gibi davranılmasına, senin cebindeki paranın yolunmasına karşı çıkmak için yaşadıklarımızın medeni olmadığını, kısaca seni adam yerine koymaları için yazıyoruz.

Organziasyonun içerik olarak güzelliğinden bahsedebiliriz, Sivassporumuzun A kadrosunun çıktığı 2. yarı futbolun güzelliğinden bahsedebiliriz. Ama Ses düzeninin çirkinliğini, yedek ağırlıklı ilk yarı zevk vermeyen futboldan neyi bahsedeceğiz. Yıkıcı bir eleştirimiz olmadı olamaz da, her iki takımda bizim canımız. Açılışa çocuklaırmı alıp gidiyorum oturacak yerler rezalet ötesi, çirkinlik pislik, içerisinde, ben kendime reva görmediğim eleştiriryorum. Siz kendinize uygun görüyorsanız tartışmam, ancak siz evinize misafir ettiğiniz kişileri pislik bir ortama mı davet ediyorsunuz. Evinizi süpürge ile hiç mi süpürmezsiniz. Eleştirileri doğru alalım. Yıkıcı değil daha medeni ve insanca yaşanır toplum olabilme adına, yapıcı eleştirilerdir.

Alıntı:
sebasteia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
saçma sapan konuşma be, sen pisliğin içinde yaşamaya alışmış olabilirsin ama buna itiraz edene, psiliği, düzensizliği, karmaşayı, üç kağıdı şikayet edene de aklın sıra itiraz etme.

sen ahırda yaşamaya alışkınsın diye başkaları da mı bu duruma katlansın?????

biraz mantıklı yorum yapın!
Arkadaş, desteğiniz için teşekkür ederim...
Yaşanılanları yansıttığımı 4 Eylüle gidenler bilir...
ankastre isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla