Alıntı:
yeniceri_can Nickli Üyeden Alıntı
Münferit olarak gezen kimseyle işimiz olmaz.onlara erkeklik yapacak kadar cahil değiliz.Sivasta istanbul takımları için yapılan toplu organizasyonların karşısındayız....
|
Konudaki İlk Yorumdan Sonuncusuna Kadar Okudum...
Evet Sivas'ta Sivasspor Dışında Takım Tutanları Görünce Bende Burdaki HERKES Gibi Tiksintiyle Bakıyorum...
Yanlız Eleştirim Şu Yönde...
Biz Demokratik ve Özgür Bir Ülkede Yaşıyoruz.İsteyen İstediğini Tutar Yada Grup Dernek vb. Oluşumlarla Birliktelik Sağlayabilir.Bunları Kapattırmak Yada Faaliyetlerine Engel Olmak Bence Çözüm Değil.Çünkü Burda Engel Olunur Diğer Köşebaşında Tekrar Buluşan Buluşur.Hemde Etik Açıdan Tasvip Edilmeyecek Bir DUrum Bu.Çünkü Sivasspor Taraftarı Zorba Değil...
Bana Kalırsa Sivasspor Taraftarının Bu Tarz Bir Projesi Ancak Görünüm Duruş ve Faaliyetlerle ZAMAN İÇERİSİNDE Gerçekleşecek Bir Faaliyettir.Orta Okul Lise Bazındaki Kardeşlerimizi Emsal Alacak Olursak ; Burda Yapılan Eylemleri ve Orgaizasyonları Gören Kardeşlerimiz Kendi Memleketindeki Bu Heyecan Varken Sanmıyorum ki Başka Takıma Yönelsin...
Kapatmak Engel Olmak Sivas'ta Başka Takımlara Varsa Sivas Dışındada Bizim Takımımızın Gönüllülerinin Kurduğu Oluşumlara Yapılacak Bir Müdaheledede Ses Çıkarma Hakkımız Olamaz.Burda Engellenen Faaliyetlere Karşı Zannedilmesinki Başka Yerlerde Bizim Oluşumlarımıza Sessiz Kalınır...
Biz Bu Tarz Kapatma Engel Olma vs İşlerini Kenara Bırakıp Görünüşten Duruştan Faaliyette Netice Olarak İcraatta Ne Kadar Ses Getiririz Bunun Yollarını Arayalım...
Bizim Taraftarımız Marka Olduktan Sonra İsteyen İstediğini Kursun , Şehrin Öz Çocukları Kendi Takımının Yanında Olur Emin Olun...
Örneği Çok; Eskişehir Bursa Sakarya Kocaeli vs. Yıllardır Kendi Tribünlerini Oluşturmuşlar Seneler Verilmiş Sonuçta Alınıyor Görüldüğü Gibi.Buralarda Bjk Gs Fb Oluşumları Yok mu? Her Bir Şehirde Dernekleri Bile Var.Bu Şehir Taraftarlarının Umrunda Değilki Hepsi Kendi İşine Bakıyor.Biliyorlar ki Diğer Takım Taraftarları Dernek Olsalarda Grup Olsalarda Anca Olduklarıyla Kalırlar...