Cevap: Maçı değerlendirelim
Maçın Yıldızı Kimdi?
Görünürde maçın yıldızı Ramoviç ti. Çünkü seyrettiğimiz oyun kesik kesik ve donuk bir görüntüye sahip olduğundan elimizdeki verilerle konuşmak zorundayız.
Maçın en kötüsü kimdi?
Bugünkü maçtada göründüki Hayrettin sakatlandığında yerinde alternatif yok. Sol kanatda onun önünde oynayacak kişide yok. O bağlantı kesilince Ferhatın koridor çok boş kaldı. Allahtan fazla üzerine gitmedi Mehmet Özdilek de ucuz atlattık. Ayrıca Zita durgundu, Ceyhun istediği topları alamadı, aldıklarınıda çikolata ve kahvede harcadı. Mehmet çok savaşıyor çok itiraz ediyor çok eziyor. Adeta ben asist yapayım'ı kafasından silip atmış.
Maçta göze çarpanlar? İlk göze çarpan nokta aşırı itiraz ediyoruz. Adeta ilk faul yediğimizde hakemin üzerine dalıyoruz. Antipatik olmaya gerek yok. Ceyhun çok itiraz etti bağırdı çağırdı hakeme, hakemde ufak faullerde inisiyatifi kullanmadı. Hakeme antipatik görünürsek bu gibi durumları çok yaşayacağız. Bize yaklaşım hep bu ön yargı ile gidecek. Hiç gerek yok. Kötü oynayabiliriz. Hatta yenilebiliriz, ama aşırıya kaçıyoruz itirazlarımızda.
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler?
Keşke şu maçı 1-2 ay sonra oynasaydık da şu sıcaklar olmasaydı. Ama görünüyorki Sol tarafa takviye aciLL şart oldu. Alternatif oynayan Ferhat gençliğini inkar edercesine oynadı. Deniss ve İvanovs un performanslarını beğendim. Mehmet Nas Vasat bir oyuncu, Sedat ise vasatın altında. Orta sahaya bir Keita ne yapıp edilip monte edilmeli diye düşünüyorum.
Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
|