Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Sivasspor'un Yıldız'ından hodri meydan
Alt 29.08.2010, 13:43   #25
zaral
Yiğido

zaral - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

94 Mesajına 143 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 580 zaral FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Sivasspor'un Yıldız'ından hodri meydan

[SIZE="3"][SIZE="4"]Valla arkadaşlar bu yazım biraz tepki alabilir ama bu da benim görüşüm mehmet yıldız tamam bundan önce yaptığı olumlu işlere bişey diyemeyiz ama bu arkadaş artık SİVASSPOR da sadece geçmişin getirdikleriyle bugününü kurtarıyor aslında bu yazıyı geçen sene yazacaktım ama nedense bazı arkadaşlarımız bu adamı bi tabu bi ekol olarak görüyor. Ve yanlış anlaşılmaktan çekindim açıkçası ama şimdi görüyorum ki düşündüklerimde hiçte hatalı değilmişim. Artık ayağında topta tutamıyor pas atamıyor alan boşaltamıyor ki boşaltsa bile onun boşalttığı alana kaçacak başka forvetimizde yok zaten bu ayrı bir tartışma konusu. ve işin en kötüsü bu adamın alternatifi yok takımımızda koskoca SİVASSPOR kulübünün tek forvet oyuncusu mehmet yıldız ya bunları düşündükçe gerçekten biz bu kadar bir adama bağlı bir camiamıyız diye kuşkuya düşüyorum.Bu arkadaş değilmiydi iki sene nönce biz şampiyonluğa oynarken galatasaraya gitmek isteyen ( galatasaray o zaman bu adam için para + oyuncu veriyordu şimdi bir sorun bakalım bi karton sigara verirler mi )hee kulüp bırakmadıda bu adamı ne oldu sezonun ilk devresi on küsür gol atan adam ikinci devre 3-4 gol attı ve biz Şampiyon olamadıkkkk. Gelelim geçen seneye bülent hoca diyodu ya mehmete kamyon çarpsa kamyonu sanayiye götürürleer diye ulan herif bütün sezon sakattı acaba uzay mekiği falan mı çarptı bu adama da bu hale geldi yada artık bitti mi mehmet yıldız devri. son maçlarda attığı bi kaç golü hatırlatmaya kalmayın sakın çünkü onların sebebi mehmet değil hoca değişikliği nedeniyle takımın oyuna ağırlığını koymasıdır. İşin özü gardaşlar mehmet olayı bana göre çoktan bittide uaztmaları oynuyor sırf taraftarın sempatisi yüzünden. Suarez için öyle iyi böyle iyi deniyordu ama adamı oynatmıyor bile hoca kamanan sezon ortasına anca yetişecek yani forvetimiz yoookkkk. [/SIZE][/SIZE]
zaral isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla