Alıntı:
adres58 Nickli Üyeden Alıntı
Bazı arkadaşlarımız Kadir ve Mehmet Yıldız hakkında olumsuz yazılar söylüyorlar ama ben onlara katılmıyorum. Özellikle maçlarımız canlı olarak yani çıplak gözle seyreden taraftar arkadaşlarımızın Kadir hakkında yorum yapmalarını bekliyorum. Çünkü Kadir topsuz oyunlarda bana göre çok başarılı. Ayrıca alan savunmasında ise hemen hemen maç içinde kusursuz oynuyor. Belki top yapmada biraz noksanları olsada bu saydığım 2 meziyetlerde oldukça başarılı. Maçları biz her zaman sonuca endeksliyoruz buda oyunun gayesi ama geçen seneyi biraz aklınızdan geçirin çok değil 5-6 ay önce ölüp ölüp dirildik. Bunda Mehmet Yıldızsız günlerin çokça payı vardı. Nankör olmayalım lütfen. Bu sene belkiş Mehmet den beklediğimiz performansı alamıyoruz ben dahil küçük eleştiriler yapıyoruz. Ama bu ne Mehmet in klasını düşürür nede Sivasımıza olan bağlılığını. Bazı arkadaşlar o kadar ileri gidiyorlarki defol git diyecek kadar NANKÖR'leşiyorlar. Yazık değilmi arkadaşlar. Bu sayfaları okuyunca o topçu arkadaşlar ister istemez etkilenecekler. Tabiki sizlerede gün doğacak. O saha içinde kaptansa saha dışında da sizler taraftar olarak kaptanlık yapacaksınız. Onları teşvik edip destekleyeceksinizki yüzlerimiz gülsün. Eleştirinin dozunu ayarlamasını bilmiyoruz. Dozaj ayarımız bozuk.
|
Olumsuz yazılar yazmıyorlar resmen hakaret ediyorlar.Eleştiri olacak tabi ki hakarete hayır