Cevap: SEDAT BAYRAK GÖNDERİLSİN..
Sedat Bayrak trabzonludur ama hiç kimse onun kadar nedense bu maçta 6 tane gol yedigimize üzülmemistir. O an o duygularla belki yerinde sen olsan birak formayi belkide kramponunu firlatirdin hakeme. Sedat bu takimin banko defans oyuncusudur. diallo eline bile su dökemez.
Maçi ben seyretmedim, seyredemedim. Ama sunu gördümkü özetlerden 6 golde 5 ini sol kanadimizdan yedik ve ne zaman, Ferhat çikinca. Murat berbat üstü bir maç oynadi belkide yenilmemizin %50 sadece onun sucudur ama ben Murat'a kizmiyorum, onun görevi orda oynamak degil hatta ben Murati begeniyorum üzerinde durlsaydi Murat milli takima kadar yükselir.
Bizim asil handikapimiz hiç kuskusuzki Ceyhun bencili ve beceriksizidir. Ben lig baslamadanda diyordum, sonrada dedim ve simdi halen diyorum bu Ceyhun bizi dos dogru uçuruma götürüyor. Bu adamin tüm sene oynayacagi maç sayisi belli 6, GS, FB ve BJK maçlari. Varsin oynamasin o maçlari kayip edelim ama bizim diger Anadolu takimlarini ezip geçmemiz lazim. Bu sene lig baya zor geçecek saniyorudum yanilmisim, takimlar gerçekten çok kötü ama hepsinde daha kötü durumdayiz.
Mesut hoca'nin vizyonu yok bir kaç maçlik antrenör sonrasi ümitsiz vaka gibisinden. Ama yinede sezon sonuna kadar onlan devam edilmeli en azindan devre arasina kadar firsat verilmeli Mesut hocaya.
Bir senelik kontat yapmalarini ben çok akillica bulmustum buda isabet oldugu görülüyor.
Bence Zita'yi ortaya çekip, saga Cihan, solada Erman veya Zita sagda Cihan yine solda ortayada Nabil Taider oynamali hatta Ceyhun'u çikarip Mehmet'in yanina Ricardo denenmeli.
Mehmet'in düsüsünü ben bir nebze Ceyhun'a bagliyorum bu sene, ne kadar sahada anlasiyorlar görünsede, Mehmet liderlik ve hirsli vasiflarini yitirmis görünüyor.
InsAllah bu 6 gol bize ders olurda oyuncularimiz galibiyet serisi yakalar.
|