Tekil Mesaj Gösterimi
Bu Oyunla Lig Bitmez ?
Alt 19.09.2010, 13:31   #1
Ensar
Yiğido

Ensar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

71 Mesajına 115 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 732 Ensar FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Bu Oyunla Lig Bitmez ?

Bu kadroyla ve bu oyunla Lig bitmez Eskisehir sonrasi evimizdeki kayip puanlarla ligin zorlasacagini demisdim ve dedigim cikti simdi ne olacak bundan sonra stres Maglup olacagiz korsusu ve heyacani buna birde Taraftar baskisi gelince isler iyice zora girecek bunu ben gördüm ama Hoca göremedi 30 saniye yananamiyan bir takim gelecek haftalar ligde neler yapar siz kafanizda düsünün .Hafizalarinizi bir zorlayin gecen sezon neden takim düsme korkusu yasadi ve Taraftara yasatdi alinan yenilgiler ve kadronun yetersiz olusundan ve buna birde Oyuncu Disiplinsizligini eklerseniz tam anlamiyla fazlasi oluyor bunu hic bir Takim kaldiramaz.Maclara bir bakin Hoca varmi yokmu sanki Maclar Hocasiz oynaniyor yani futbolculara uzak olan bir Hoca yönetimi ve Kontrolu kayip eder vede malasef etdi yazik. Bu Hocayla gecen sezon kaldik ama sansa kaldik ve Beraberliklerede ABONE olduk aldigimiz Tek mac GS oda 10 defa oynasak 1ni ancak kazanabirdik kazandik yani isimiz Tesadüflere bagli ALLAHKORUSUN Düseriz demek bile insana korku veriyor bu gidise dur demeli yönetim .Burdan soruyorum Tüm Taraftarlara ilk sayfadaki Resim yani Rontgen ve ordaki Slogana YENILSEKDE YENSEKDE KALBIM SENINLE .Olacak sey degil Kardesim Senin Hedefin ney yenilmekmi yenmekmi Hedefler yenmek üzerine söylenir ve gerceklesir kaldir bu slogani yanlis ayip böyle saptirici slonlari koyma Benim hedefim Devamli kazanmaktir Takim icin söylüyorum Bu isden parasini Kazanan Tüm kadro ve Teknikadamlar Hakkini vermek zorunda Hedef satirmasinlar
Ensar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla