Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Yazık Oldu
Alt 19.09.2010, 14:42   #46
58akif34
Usta Yiğido

58akif34 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

791 Mesajına 2.261 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 808 58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Yazık Oldu

Alıntı:
karşıyakalı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bu tansferlerla ancak bu kadar olur.kimse kendini kandırıp hayale dalmasın.bu oyuncularla kurulan takımdan bi cacık olmaz.ne verdiysen ancak onu alırsın.yapılan transferler ortada.alacagımızda ancak verdigimiz kadardır.
yazık olan bi şey yok. verilenin karşılıgıdır bu sonuçtur.daha kötü günlere hazır olsun herkes..ben artık maçlara falan gitmeyecegim için sıkıntı yaşamayacagımı düşünüyorum.helal olsun yönetime benim gibi fanatik birini bile maç izlemekten soguttunuzya helal olsun sizlere.artık mideme kramp girmeyecek.eve geldigimde çocuklara sebepsiz yere bagırmayacagım.staddan suratım kıpkırmızı olarak çıkmayacagım.çünki artık maça GİTMEYECEGİM.
Başarısızlığı böyle hemen kabullenmemel lazım 6 yemis bir takımdan sonraki hafta ne beklenebilirki bence sahadaki futbol süperdi bence sivasspor çok güzel oynadı kaçan goller bu takımın iyiye gittiğinin göstergesi geçen sezon gol pozisyonumuz bile yoktu bazı maçlarda bununla birlikte dirilmezd çalışan bir takım vardı karşımızda çok istekli oynamalarına rağmen defansımız çok iyi oturmuştu rakibin birçok topunu kestiler ilerleyen haftalarda bence daha iyi bir sivasspor izleyeceğiz hep destek tam destek
58akif34 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla