Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: ETME-BULMA DÜNYASI
Alt 21.09.2010, 11:13   #6
Ensar
Yiğido

Ensar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

71 Mesajına 115 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 724 Ensar FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: ETME-BULMA DÜNYASI

GaziAntep-Bursa maçında yaşananları tasvip etmiyor vede kınıyorum.
Gaziantep Futbolcu,yönetim vede taraftarlar büyük üzüntü ve infial içerisindedirler.GaziAntepli her kafadan ayrı konuşmakta yaşananlar karsisinda çifte standart yapıldığı, İstanbul Futbol külüplerinin kayrıldığı en sert dillerle ifade edilmeye çalışılıyor.
Futbol kurallar ve kaideler oyunudur.İstanbul takımlarının oyunu değildir ve Anadolu külüpleri de bu oyunun fiğüranları hiç değildir.Sivasspor şampiyon olmasına ramak kala maça acımasızca asılarak 2-1 aldığınız maç ile Sivassporu şampiyonluktan ederek çaki bulmuş çocuklar gibi sevindiğiniz günleri unutmadım ,unutmayacağız.
Sevğili kardeşlerime Günaydınlar olsun.Allah (c.c) çok büyüktür.
______________________________ ______________________________ ____-
Aynen Katiliyorum sana ve birde ötesini düsünün önüne gelen Taraftar tas atacak Hakemmin kafasi kanayacak ve korkuyla ne yaptigini bilmeden kosacak ikinci bir tas yada bir cisim gelecek korkusu icinde Psikolojikmen Hakem bitecek sen Sayin G.Antep yönetisisi Hakemi suclayacaksin yok burasi senin at kosturacagin muz Cumhuriyeti degil sen önce taraftarina ve taraftar gruplarina seslen ondan sonra en son konusacak sen ve senin gibi ahlaksizlar ve Taraftari böyle seylere yönlendirmeye calisanlardir.G.Antep yönetiminin Yanlis Konusmalarini burdan Duyarli Bir Taraftar Olarak Kiniyorum. Yukarida yazan kardesim Sivasla ilgisini belirtmis buna yazacak baska bir sey eklemek yanlis Dogru olani görmüs onuda burdan tebrik ediyorum.
Ensar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Ensar'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...