Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı değerlendirelim
Alt 26.09.2010, 20:12   #18
85200258
YASAKLI ÜYE

134 Mesajına 330 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 85200258 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı değerlendirelim

Mesut Bakkala vizyonsuz hoca dedik , yanlış transferler yapıyor dedik , takımı yaşlandırıyor dedik. ama sürekli birileri bizleri suçladı... Ligin son 8-9 haftası beraberlik aldı diye bir anda imparator ilan ettiler. Ama biz o beraberlikler serisini aldıgımızda ligde kendi taraftarının küme düşürdügü bi diyarbakır ve fedarasyonun küme düşürdügü ankaraspor vardı.. Şimdi ligde ne diyarbakır var ne Ankaraspor var.. İzleyin Karabük nasıl top oynuyor izleyin manisayı , izleyin konyayı, kim düşecek bu ligden? Şimdi haftada 1 puanlık seri iş yapmaz ki o 1 puanıda alamıyoruz...

Ugur Kavuk'tan, saidou'dan ne vermesi bekleniyor bu takıma? Mehmet Yıldıza bu performansıyla nasıl dayanıyor? Geçen yıl orta sahanın göbeginde ileri dönük oynayan Cihan Yılmazı sol kanada kaydırıp verimini düşürmekten ne anlıyor? Sedat sakatlanana kadar forma yüzü görmeyen Diallo şimdi takımın en iyisi.. Ya da taraftarın baskısyla oynatılan Keita yine takımın vasat üstü oyuncularından sa Mesut Bakkal inadı ugruna Sivasspor'u mu harcıyor? Takımda ofansif sol kanat oynayabilecek tek adam olan Erman neden küstürüldü? Muhsin hoca döneminin en istekli en hareketli futbolcusuydu ki.. İstanbul belediye de oynarken Türkiyenin sayılı sol açıklarındandı..

Ben her yenilgi sonrası çıkıp hoca istifa etsin naraları atmam... Ben Lig başlamadan önce dedim hocayla yollar ayrılalı vizyonsuz hoca diye... Şimdi size Mesut Bakkalın kariyerini vikipedia'dan aldgım şekilde koyuyorum. Bakın bakalım hoca kaç kez ligin başında aldıgı takımla ligin sonunu görmüş..

Mesut Bakkal
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Git ve: kullan, ara

Mesut Bakkal (19 Mart 1964 Kırıkkale), teknik direktör.

1978'de Kırıkkale΄de futbola başladı. Kırıkkalespor oynarken 18 yaşında ümit milli takıma çağrıldı. 1982-1994 yılları arasında profesyonel olarak Denizlispor΄da oynadı. 1995-1997 arasında antrenör, Denizlispor altyapı 1997 yılından bu yana Denizlispor, Ankaragücü, Gençlerbirliği ve milli takımda antrenörlük yaptı.

Ziya Doğan'ın ayrılmasından sonra 30 Ağustos 2005'te Gençlerbirliği Spor Kulübü ile anlaşmıştır. Mesut Bakkal direktörlüğünde Gençlerbirliği Spor Kulübü Turkcell Süper Lig'inde oynadığı 30 maçtan 14 galibiyet, 7 beraberlik ve 9 mağlubiyet alarak 2005-2006 sezonunda ligi 6. sırada bitirmiştir. 2007-2008 sezonunda Gaziantepspor'a gelen Mesut Bakkal 15. haftada teknik direktörlükten istifa etmiştir. 19. Haftada ise 2006-2007 sezonunun sonunda ayrıldığı Gençlerbirliği Spor Kulübü ile tekrar anlaşmıştır. ve tekrar Gençlerbirliği teknik direktörlüğünden istifa edip Denizlispor ile anlaşmıştır. Denizli tarafından sözleşmesi feshedildikten sonra 2009-2010 sezonunda Manisaspor ile anlaşmış, fakat takımın kötü gidişi nedeniyle 2009-2010 sezonunun 17. haftasında Manisaspor ile yollarını ayırmıştır.
85200258 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı 85200258'a Teşekkür Ediyor...