Cevap: BÜLENT UYGUN İLE ÇAY SOHBETİ
Görüyoruz ki bazı yaşanılanlar kamuoyuyla daha açık ve aleni olarak paylaşılmamış. Bunun da doğal olduğuna inanıyorum, ancak taaki rakibin "kol kırılır yen içinde kalır" atasözüne riayet edemediği güne kadar.
Bülent kardeşim bugüne kadar yaşanılan güzel şeyleri; bizleri bırakın, tüm Türk futbolseveri alkışladı. Üzeri kapatılmış, senden sonra 2 teknik adam daha gelmiş ve şu anda da başka kulübün sorumlusu olarak görev yaptığın halde bu sorumsuzluğunun perde arkası nedir? Sivassporla yapacağın karşılaşma da o "unutulmaz anıların???" yaşandığı 4 Eylülde, bağrımıza basmayı mı düşünüyorsunuz. Çırpındıkça battığını birileri söylese umarım sana en akıllı hareketi yapmış olur. Yorumların tamamını okudum ve birçoğunda da rastladım ki, futbolculardan takım kadrosuna dahil edilmelerine karşılık özel ve gizli komisyonlardan tutun da transfer ücretlerinden komisyona varana kadar her futbolcudan aldığın bu ve benzeri haksız komisyon paraları ayyuka çıkmıış durumda... Onun için mümkün ise daha fazla batmadan, görevine dön asli görevini yap, yoksa "nereden buldun yasası" gibi Sivas'a ilk geldiğin günki gayrimenkul ve malvarlığın ile Sivasspordan aldığının dışında aldıkalrın...! sorgulanır.... (sana bir ağabey tavsiyesidir)
Sayın Odyakmaz başkanın açıklaması yerinde ve isabetli olmuş, teşekkür ediyoruz. Sivasspor yönetimi bir bütündür. Her ne kadar sevmediğiniz yada görmeyi arzu etmediğiniz insanlarda olsalar bunlara tahammül etmesini bilmeliyiz. Beş parmağımızın beşinin de bir olmasının mümkün olmadığı gibi..
|