Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Herkesten biraz daha sabır bekliyorum
Alt 04.10.2010, 08:02   #95
hiko58
Usta Yiğido

hiko58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

425 Mesajına 728 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 867 hiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Herkesten biraz daha sabır bekliyorum

Alıntı:
emin kara Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
hoca degişiminin takım üzerinde olumlu etkisi olacagını düşünmüyorum takıma için gerekli transfer yapılmadı şuan 1. yarıya kadar elimizde bulununan oyuncularla daha az hatayla gol yeme hastalıgımıza çare bulunmalı 2 sezondur sivasspor yeterince zarar gördü daha fazla zarar görmemesi için yönetiminden taraftarına kadar herkesin sivassporun için elle verip bu zor durumdan kurtataracak hamleler yapmalıyız sivasspora kümede kalmak için mucadele etmek yakışmıyor sivasın layık oldugu yer gecmişde oldugu gibi şampiyonluk için mucadele eden takımımızı görmek istiyoruz artık yerlerde sürünme sivasspor ayaga kalkma vakti
sana katılmıyorum gardaş. herşey hoca ile başlar hoca ile biter. gerekli transferler diyorsun da hangi parayla. kim istemez süper oyuncuları almayı. hangi sivaslı zenginimiz elini cebine sokuyor sivasspor için. etrafınıza bir bakınız sivasın zenginleri daha çok kazanmak için neredeyse sivası parselleyip paylaşıyorlar. hangisi sivasspor için yada sivas için ellerini cebine sokuyorlar. oyuncularımız iyi bence bize yeter. gerekli havayı yakalasınlar inan çok iyi maçlar çıkarırılar. ama hoca onlara o havayı yakalatamıyor. elinde oyuncusu varken oynatmayan hoca hala aklı sedatta cezalı oyuncularım var diyor. hasngi akla hizmet ediyor anlamıyorum. bence hoca gitmeli.