Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: BÜLENT UYGUN İSTİFA ETTİ!
Alt 05.10.2010, 12:23   #119
Artur
Yeni Yiğido

Artur - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4 Mesajına 6 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Artur FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: BÜLENT UYGUN İSTİFA ETTİ!

yazılara bak be ihanet nefret ihtiraz gemıyı terk edenkaptan bazen sıvaslılar nankormu acaba dıye dusunmekten vazgecemıyorum bulent hoca ıyı kotu guzel anıları olan bırı artısmı evet artıs bende sevmıyorum kısılıgını ama sıvasspora ve sıvaslılara yasattıgı unutulamaz bulente o gunlerde ıstıfa dıyenler bugunde karalayanlardır bulente stadda ıstıfa dıyenler bugun mesut hocamız dıyenlerdır oysa mesut bakkal rezıllık ustune rezıllık yasatmıs lıgın en cok gol yıyen takımı halıne getırmıs ama halen bulent konusuluyor ve yanlıs laf edılıyor adam durustce cıkmıs ıstıfa etmıs ıstese etmezdı ve yonetım arkasında dururdu fıkret unsal harıc sonucda kalırdı takımın basında ama madem taraftar ıstıfa dıyor dedı ıstıfa ettı bence artık bulent hoca ıyısı yada kotusu ıle anılmasın sıvasa hızmet etmıstır tsk ederız denılsın es es konusuna gelınce takımı ıyı yerlere getırecene ınanıyorum cunkı sert taraftarı var ve yonetımı para harcıyor bızım sıvas yonetımı gıbı degıl ellerı ceblerıne gıtmıyor sonra hatalı hocalar oluyor anlayanlara..................
Artur isimli Üye şimdilik offline Konumundadır