Alıntı:
saner Nickli Üyeden Alıntı
Kaysriden selamlar
Arkadaşlar internette maçla ilgili arama yaparken rastladım ve forumunuza üye olma gereği hissettim. ne yazıkki karşılıklı iğrenç mesajlara rastladım. unutmayın biz düşman değiliz. kan davası güden bizden değildir diyen peygamberimiz, küfür edenleride sevmez. her takım taraftarı içinde çüürk elmalar var. koca şehrin adını gay şeklinde yazanlar, sivas şehrine ve halkına kötü düşünmeyen kayserilileride incitmiştir. sivaslı çok arkadaşım var. organizede istikbalde v.s. çalışıyor alnının terini yiyor. sivaslı komşularımızla biz biriz. 30 nisanda tunceli sarıyaylada sivaslı ve kayserili birlikte şehit oldu. 1 mayıs günü kayseri hunat cami ve sivas ulu camide aynı anda şehit cenazesi kalktı.
maça gelince , ben bir sivaslı kardeşimin veya misafir taraftarın kalbini kırdıktan sonra şampiyon olsam ne olurki önemli olan kalp kırmamaktır. sivasa hakaret eden cahillerin gazına gelmeyin. üç beş cahil yüzünden 1 milyonluk şehire gay yakıştırması yapmayın. şimdi banada neler yazarsınız bilmiyorum ama biz komşu şehirleriz. kardeşçe yaşamaya mecburuz. Atatürkün önderliğinde cumhuriyetin temellerini sivasda birlikte attık. bir maç bizi düşman yapamaz. mesut bakkalı destekleyin. pes etmeyin. forumdan eyüpk adlı arkadaşa sağduyulu yazılarından dolayı teşekkür ederim. hoşçakalın.
|
Kayserili kardeş güzel özetlemiş bu konu altındaki yorumları.. Aynen katılıyorum ve sağduyulu olmya davet ediyorum her konuda benzer düşüncelere sahip olduğumuzu ve benzer insan yapısına sahip olduğumuzu unutmayalım.. Seçim sonuçları bile benzer yüzdelerde çıkıyor... O bakımdan Kayseri ve Sivas ayrılmaz iki kardeş şehirdir...