Alıntı:
Pulurlu58 Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar mesut bakkal geldiğinde alkış tutuyorduk kurtarıcı diye. şimdi gitsin diyoruz. takım takım değil bu durumda kim gelse fayda etmez. eli kulağa attık yuvarlanıyoruz aşağı doğru. resmen gidiyoruz beyler. ne forumu ne yorumu. bu sene ne ankara var nede dıyarbakır. Allah sonumuzu hayır etsin. ya yönetim takımı gözden çıkardı yada federasyon. koskoca süper lig takımı bu kadar acemice yönetilmez ve bonservisi elinde olan futbolcukarlada bir yere varamayız.
|
herkes kendi adına konuşsun ben bakkalın geldiği haberini duyduğumda keşkelerle olmuyor ama keşke bakkal yerine başka bir teknikdirektör alsalardı dedim ve geçen sezon takım ligde kaldı ama bunu bakkal başarmadı bakkalın gelişiyle takımın çok büyük olmamak şartıyla takım yeni bir hava yakalamıştı hatırlarsanız mağlup durumdayken son dakikalarda gelen beraberlik gollerimiz vardı örneğin antep maçında son saniyede cihan yılmazın firikikden atmış olduğu gol gibi zaten golden sonra hakem maçı bitirmişti birde bizim berabere kaldığımız takımlara diyarbakırın mağlup olması bu takımı ligde tuttu
perşembenin gelişi çarşambadan bellidir bana hiç kimse mesut bakkalın suçu yok mesut bakkal iyi bir hoca demesin geçen sezon son 8 hafta kalası gelmişti eğer iyi bir hoca olsaydı bu 8 haftadan en az birinde galibiyet alırdı bende derdimki tamam bu adam iyi bir hoca derdim deplasmanları geçtim kendi sahamızda kazanamıyoruz hiç takviye yapılmasın ilk 45 dakikada rakip takımı çözebilen oyunu okuyabilen bir teknik adam getirsinler bu kadroyla bu takım en kötü 10cu sırada tamamlar sezonu
kardeş kusura bakma mesajından alıntı yaptım bunun sebebide ben bu adamın gelmesini hiç istemedimki benim gibi düşünenlerde vardır illaki
SAYGILAR