Cevap: Federasyona başvuruyoruz!
Sayın ÜNSAL:
Anlamadığım konu savunduğunuz davanızda haklı gerekçeleriniz mevcut iken sırf siz ''biz Cüneyt ÇAKIRI iyi müsabaka yönetmiyor hata yapıyor bizim maçlarımıza vermeyin ''dediğiniz için futbol federasyonu sizi dinleyerek mi hareket edecek..siz vasıflı bir yöneticisiniz daha önceki açıklamalarınızıda dinledim..stem ettiğiniz noktalarda haklı yanlarınız olabilir yanlız siz sanırım sivassporun yönetiminde yer alan birisiniz..açıklamalarınızı öyle bir söylem içerisinde yapıyorsunuzki futbolu bilen insanlar sizin futboldan anlamadığınızı düsunuyor ... söyle bir açıklama olamaz ''sesimizi duymadılar ki aynı hakemi kayseri maçında tekrar verdiler'' kayserispor macındakı steminizi okuyorum yarım sayfa bursaspordan bahsetmıssınız buda isin bir bska ilginc boyutu sıwasspor bız bursaspora karsı oynadığı o mukemmel futbolunu hala oynuyor olaydı sımdı bızım yerımızde sıwasspor oturuyor olacaktı ben sahsen sıvas bursa macında hakeden zıyade sıvasın ne kadar ısteklı arzulu ve guzel futbol oynadığı ızlenımı kaldı sizinde öyle olmalı..sız basın sözcususunuz bu tur söylemlerın fayda getırmeyeceğınıde bılıyorsunuz..bence her zaman dedığım gibi bu isleri bırakıp sıwası nasıl ayaklandırırız dusuncelerını hayata koyup onları haykırmalısınız... saygılar