23.10.2010, 13:08
|
#73
|
|
Usta Yiğido
Üyelik Tarihi: 13.01.2010
Mesajlar: 1.609
Thanks: 650
772 Mesajına 1.547 Kez Teşekkür Edildi.
|
Cevap: Sivasspor'da Çalımbay Dönemi
Alıntı:
sebasteia Nickli Üyeden Alıntı
verdiğin örneklere bak! batuhan, ümit karan dediğin adamlar ahlak yoksunu, karakteri zayıf, kabiliyeti iyi ama bir kaç hafta iyi oynayıp sonra kendileri dahil takıma zarar veren adamlar. batuhan'ın şahsiyeti de kabiliyeti kadar iyi olsaydı eskişehir'de değil manchester city'de olurdu!!!! anlatabildim mi?
rıza hoca karakter sahibi bir insan olduğu için böylesi karaktersizlere istedikleri imkanı tanımıyor, disiplin uyguluyor!
|
Ümit karan yıllardır gsde oynadı bir problem olmadı,batuhan daha cocuk senin onun elinden tutman lazım.Unutmusum birde Souleymane Youla var.Bunların hepsi mi karaktersiz bu adam kendi egolarını tatmin etmek için bunca adamı yakmış.
Bende isterim Sivassporu başarıya koştursun ama Mesuttan farkı olmaz.İlerleyen zamanlarda göreceğiz.Kim haklı kim haksız..
|
|
|